Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Trapani

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Trapani

Trapani ligger på Siciliens vestkyst og er primært en fiskerihavn. Den fungerer også som transportcenter for Egadi-øerne. Der er to legender om, hvordan dette samfund oprindeligt blev skabt.

Den ene involverer Demeter, som tabte sit segl, mens du søgte efter sin datter, der var blevet kidnappet. Den anden har at gøre med Saturn, som også formåede at tabe et segl for at skabe byen. Uanset hvad, har denne by set mange ændringer ned gennem historien og giver i dag giver et glimt af fortiden, mens den forbereder sig på, hvad fremtiden måtte holde.

Hvis du planlægger et besøg til Sicilien inden længe og vil se, hvad Trapani har at byde på, så er her et par forslag til at få dine egne ideer til at flyde frit!

Den gamle by i Trapani giver et indblik i middelalderen

Desværre er hele oldtidsbyen i Trapani blevet ødelagt eller overbygget som tiden er skredet frem, men dette er ikke tilfældet for de middelalderlige bygninger, der blev bygget til at tage deres plads. Der er en række bygninger fra det 14.-16. århundrede at opdage i den gamle by, hvilket gør den det primære sted for et besøg. Du vil bemærke, at de fleste af bygningerne er i barok stil, og det største trækplaster er Sant’ Agostino Kirke.

Den har et smukt rosevindue og indvendige søjler i kirken, der blot er starten på de fantastiske skatte, du vil finde inden i. Du ved, at du har fundet den rigtige kirke, fordi Saturn Springvandet er lige uden for, bygget i 1342 for at fejre starten på et akvædukt projekt. Santa Maria di Gesu er også et vidunderligt sted at se, og hvis du elsker religiøs kunst, kan Madonna di Trapani findes i Maria Santissima Annunziata helligdommen.

Planlæg din rejse til Trapani omkring påske, hvis du kan

Bortset fra at deltage i en masse i Vatikanstaten til påske eller i påskeugen, kan der ikke være noget mere specielt sted end Trapani at finde sin tro, mens man er i denne by. Kulminationen på begivenhederne er Procession af Trapanis Mysterier, som er en dag lang parade, der har 20 træflåder, der skildrer de forskellige stationer på Korsets Vej. Mange af disse flåder dateres tilbage det 17. eller 18. århundrede. Det er en af ​​de længste konstant kørende religiøse begivenheder i hele Europa, og den startede før år 1612.

Hvis du har brug for at komme ud af byen for en dag, anbefaler vi at tage ud til Zingaro naturreservatet, da der er mange huler at udforske. Vandet har en turkis farve, næsten smaragd på visse dage, og der ligger små strande gemt langs den klippefyldte kystlinje, der er perfekte, når man har brug for et fredfyldt sted at slappe af og nyde havet. Der er også masser af muligheder for at gå tur, og det kan være en af ​​de mest fredfyldte steder på hele øen.

Planlægger du et besøg i Trapani i den nærmeste fremtid? Denne sicilianske by, der er på vej op, har en masse at byde på og giver dig mange flere muligheder for at se dig om inden for kørselsafstand. Tiden er altid ret til at se Trapani, så hvorfor ikke planlægge din rejse i dag?

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Province of Trapani
few clouds
7.4 ° C
9.7 °
5.7 °
87 %
2.1kmh
20 %
ons
11 °
tors
13 °
fre
13 °
lør
13 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Trapani #iTrapani #VisitTrapani #Sicily #VisitSicily #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Trapani
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her