Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tralee

Irland

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tralee

Tralee er en af de mest maleriske byer du nogensinde vil komme til at besøge – ikke kun i Irland, men i hele Europa. Byen er lille nok til at du bliver mødt med den idylliske landsbyfornemmelse, men stor nok til at du har adgang til alle faciliteter din ferie kræver.

Den mest bemærkelsesværdige begivenhed som tiltrækker folk til Tralee hvert år er Rose of Tralee festivalen. Denne festival er blevet afholdt siden 1959 og er en af mange fantastiske grunde til at besøge byen. Har du planer om at besøge Tralee i den nærmeste fremtid? Hvis ja, så kan du herunder se vores liste med idéer som du kan indarbejde i din ferie for at opleve Tralee fuldt ud. Se bare her!

Besøg det smukke Tralee Bay Wetlands and Nature Preserve

Dette reservat, med dets omfattende vadehav, Derrymore øens strande, og Magharees halvøens laguner og klitter, fremhæver Irlands smukkeste særpræg. Reservatet åbnede i 2012 og er designet med øje for at introducere besøgende til de mikromiljøer som gør at Tralee fungerer som en helhed. Hvis du vælger at tage med en safaribåd gennem naturreservatets kanaler vil du kunne nyde en brøkdel af alt hvad områdets natur har at byde på.

Når du er ude ved reservatet bør dit næste stop være skibskanalen. Selvom den ikke bruges til kommerciel trafik nu til dags, så tilbyder de to mil som forbinder byen med bugten betagende udsigter at nyde på en smuk, irsk dag. Kanalen er forbundet med Dingle Way, hvilket er en sti op 162 kilometer som omfatter amtet. Stien starter og ender i Tralee. For dem som er eventyrlystne nok til at tage hele turen rundt tager det normalt omkring 8 dage.

Underholdningen stopper ikke her!

Når du er ude for at udforske Tralee vil du måske lægge mærke til den store, hvide vindmølle som drejer i vinden. Dette er Blennerville Windmill – en af de største, fungerende vindmøller i hele Irland. Derudover er det muligt også at se Ballyseedy Wood, hvilket er et offentligt skovområde som blev grundlagt i det 16. århundrede og tilbyder en lang række ruiner til udforskning på den 4 kilometer lange strækning med stier. På vej tilbage igennem byen bør du minde dig selv om at midtbyens park har mere end 5.000 forskellige roser at byde på året rundt.

Som sidste stop anbefaler vi at besøge Kerry County Musset, hvilket ligger lige overfor midtbyens park. I dette museum kan du finde kulturelle arvegenstande som er blevet indsamlede og bevarede. Du kan for eksempel se solsikke nåle helt tilbage fra bronzealderen, duel pistoler fra det 19. århundrede, og udstillinger som skildrer hvordan det var at bo i Tralee så tidligt som det 15. århundrede.

Er du klar til at besøge byen? Tralee er nok ikke den største by du nogensinde vil besøge på en ferie, men der er en masse som kan udforskes i den hyggelige by. Brug nogle af vores forslag til at udfylde din rejseplan og så er du godt på vej til en ferie du vil nyde!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Irland

#Irland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Irland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Irland

#Foodie Irland Foodie Video Mad i Irland Traditionelt kendt for pub- og hyggemad, har de seneste årtier været vidne til et skift i det irske køkken, efterhånden...
FAQ Wiki og fakta om landet

Irland i historiebøgerne

#History Irland Historie Video Historie kort fortalt Arkæologiske fund tyder på at mennesker først bosatte øen Irland for cirka 10.000 år siden. I løbet af jernalderen, omkring...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Irland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#ireland #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tralee
overcast clouds
11.2 ° C
11.2 °
11.2 °
94 %
3.8kmh
99 %
tirs
12 °
ons
9 °
tors
9 °
fre
11 °
lør
8 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tralee
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tralee #iTralee #VisitTralee #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her