Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tragaki

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tragaki

Tragaki ligger på fortryllende Zakynthos i det græske øhav. Her kan du glemme alt om kødannelse og overbefolkede strande, og i stedet lade dig glide ind i den afslappende atmosfære der kendetegner byen og resten af øen. Tragaki ligger på en bakketop nær Zakynthos skønne østkyst. Her mellem olivenlunde og frugtræer har du udsigt til de omkringliggende landsbyer, samt det lokkende lækre Middelhav.

Dette sted er indbegrebet af det traditionelle Grækenland, hvor livet nydes og hvor den lokale gastronomi er en religion i sig selv. Tragaki rejser er selvforkælelse på højeste plan. Trods Tragakis beskedne størrelse finder du et fint udvalg af både hoteller og ferielejligheder. Byen ligger lidt inde i landet, men stadig med udsigt og kort vej til kysten. Derfor er der ikke langt til bugterne med de dejlige sandstrande og en kølende dukkert. Vi anbefaler at du lejer bil eller cykel når du rejser til Tragaki, så du nemt kan tage fra strand til strand eller rundt mellem landsbyerne.

Fra Tragaki er det blot 7 kilometer til hovedbyen Zakynthos. Her i byen med øens største havn, findes et større udvalg af attraktioner, restauranter og caféer, samt færgeruter til det græske fastland. På Zakynthos gøres der meget for at holde den lokale kultur i hævd, og for at tilbyde de besøgende nogle autentiske oplevelser på øen. Dette gøres ved at at man værner om naturen, om de kulinariske dyder og de traditionsrige festivaller.

Når det gælder maden er de lokale stolte af at kunne tilbyde egen-dyrkede produkter. Det gælder frugt, grøntsager og et væld af krydderurter, som dagligt bruges i de mange delikate retter. Derfor er et måltid en fest når du rejser til Tragaki. Her bør du naturligvis prøve de græske salater, de friske fisk og skaldyr, den traditionelle moussaka, samt produkter som ost og yoghurt. Derudover er der få der rejser til Tragaki uden at smage på den lokalt producerede olivenolie.

Tag rundt i bil og besøg de mange små byer. I øens nordvestlige hjørne finder du Volimes med spændende markeder med keramik og håndvævede gobeliner. Mens du lidt sydligere finder det rustikke kloster i Anafontria, hvor øens helgen Sankt Dionisios tilbragte sine sidste år.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Zakynthos
overcast clouds
10.7 ° C
12.6 °
10.7 °
73 %
3.9kmh
100 %
tirs
13 °
ons
14 °
tors
18 °
fre
16 °
lør
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tragaki #iTragaki #VisitTragaki #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tragaki
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her