Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tozeur

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tozeur

Denne tunesiske by som ligger i den sydvestlige del af landet, var i begyndelsen en oase. Tozeur har bogstaveligt talt hundredetusindvis af palmer, og lokaliteten har været ekstrem vigtig gennem historien, især før opfindelsen af bilen. Karavaner ville gøres klar i Tozeur før deres rejse gennem Sahara, og selv i romertiden var byen en af de mest betydningsfulde forposter i hele regionen.

En af de første stop som folk laver, når de besøger Tozeur, er den gamle by. Den gamle bydel giver de besøgende af glimt af mode, traditionel arkitektur og håndværk i særklasse i forskellige kunstarter. Hvad ellers kunne dine planer føre af sig i denne by, som grænser op til planetens største ørken, der ikke involverer is?

Hvorfor ikke udforske ørkenen på kamelryg? 

Den store ørken dækker næsten hele den norlige del af det afrikanske kontinent, og det er verdens varmeste ørken. Den er så stor som USA eller Kina og er temmelig ugæstfri. Selv sandklitterne kan være op imod 200 meter høje til tider! Alligevel bør et besøg til Tozeur inkludere mindst én dag i denne ugæstfrie landjord, fordi det i sandhed er unikt og ærefrygtindgydende. Du kan tilmelde dig en guidet tur, hoppe op på en kamel, og nyde tiden i den varme sol på din ferie. Bring masser af vand!

En anden unik feature ved Tozeur er, at det også er hjemmet for nogle af de største saltsøer i verden. Chott el-Djerid befinder sig ca. en meter over havniveauet, men det forhindrer ikke søen for at være den største saltoverfalde i Sahara. Om sommeren kan vandet næsten fuldstændigt fordampe fra søen og skabe en form for fatamorgana, som faktisk kan fanges på film under de rigtige omstændigheder. Søen kan krydses på gåben, når den er tør, og for Star Wars-fans var det lokaliteten for optagelserne af Luke Skywalkers hjem på Tatooine.

Murværket i Ouled El Hwadel Er Enestående

Over 10 år tog det at gøre færdigt, da de lokale myndigheder bemyndigede, at de smalle gade, facader og mure skulle dekoreres med mursten i Ouled El Hwadel. Resultater er en af de mest markante arkitektoniske displays i hele Tunesien, og arbejdet er kreativt, smukt og visuelt imponerende. Det skal virkelig opleves, før man tror på det, så tag en ekstra dag og bare udforsk!

Hvis du vil undgå folkemasseren i Tozeur, så er det bedste tidspunkt at besøge byen på i efteråret eller i vinteren. Hotellerne er aldrig fuldt booket i denne tid, og du vil være i byen, når palmerne springer ud og høstes. Der er endda en festival at nyde i sennovember eller tidlig december, som fejrer alle de ting, du finder i en oase, med Douz Festival som en af de bedste.

Planlægger du at besøge Tozeur i den nærmeste fremtid?. Med en unik skønhed alle vegne, er der virkelig ikke at andet sted som Tozeur i verden i dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tozeur
clear sky
41.3 ° C
41.3 °
41.3 °
10 %
2.1kmh
0 %
søn
41 °
man
42 °
tirs
41 °
ons
40 °
tors
40 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tozeur
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tunisia #Tozeur #iTozeur #visitTozeur #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her