Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tournai

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tournai

Tournai, som også er kendt som Doornik, ligger ved Scheldt floden kun en kort dagstur fra Bruxelles. Det er en af ​​de ældste byer i Belgien, og har længe spillet en vigtig rolle i regionens udvikling.

Du finder en blanding af forskellige arkitektoniske stilarter i hele byen, hvoraf nogle er blevet udpeget som verdensarvssteder. Notre Dame i Tournai og klokketårnet menes at være det ældste i landet. Katedralen, skabt i det 12. århundrede, er et vidnesbyrd om den rigdom, denne region nød gennem århundrederne.

Cathedral Notre-Dame med dens fem tårne og klokketårnet menes at være det ældste i landet. Katedralen, skabt i det 12 århundrede, er et vidnesbyrd om den rigdom, denne region nød gennem århundrederne. Gå ikke glip af “Souls befrielse fra skærsilden” af Pierre-Paul Rubens i kapellet. Skatkammeret har relikvier og helligdomme fra 1200 tallet. Det 72 meter høje klokketårn blev bygget i 1188 og er det ældste i Belgien og i Nordeuropa. Du kan gå de 256 trin til toppen og få en fantastisk udsigt.

Langs Barre St Brice finder du to af de ældste private hjem i Europa. Den ene kan have været konstrueret allerede i 1175, bygget i datidens typiske romanske stil. Den anden er et gotisk hus, der blev bygget engang i 1200 tallet.

Som i mange belgiske byer skal du besøge hovedtorvet for at finde centrum for det lokale liv. Grand Place har mange pubber og caféer. Rådhuset blev bygget i det 11. århundrede

Broen fra 1200-tallet flankeret af to tårne ​​kendt som ‘Pont des Trous’ var en del af den gamle bymur og en af ​​de få sådanne bygninger, der stadig står i verden.

Klædehallen er en pragtfuld renæssancebygning fra 1610-1612, som købmænd plejede at sælge tekstil på torvet. Den blev restaureret i 1998.

Antoing slottet

Lige syd for Tournai ligger Antoing som er et af Belgiens bedst kendte slotte. Det blev først nævnt i det 12. århundrede. Selvom slottet stammer fra det 13. og 15. århundrede, blev det ombygget i neo-gotisk stil i det 19. århundrede af den berømte franske arkitekt Viollet-le-Duc, der også arbejdede på steder som Carcassonne eller Pierrefonds i Frankrig.

Rejser til Tournai, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Tournai og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tournai Tourist Information Office

Office de Tourisme
Place Paul-Emile Janson 1
7500 Tournai

T: + 32 69 22 20 45

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tournai
clear sky
17.7 ° C
19.2 °
15.2 °
70 %
2.6kmh
7 %
søn
18 °
man
25 °
tirs
23 °
ons
24 °
tors
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tournai
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tournai #iTournai #VisitTournai #Wallonia #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her