Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Toulouse

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Toulouse

Toulouse ligger ved bredden af ​​floden Garonne. Nyde karakteren og charmen ved ​​de mange historiske bygninger i Vieux Quartier, og se mere om betydningen for byen at ​​luftfartsindustrien og Toulouse Space Center er stærkt repræsenteret.

Toulouse er også en fremtrædende fransk universitetsby med et af ​​de største universiteter i Frankrig med cirka 130.000 studerende. Det 13. århundrede universitet i Toulouse er nu opdelt i tre individuelle universiteter.

Turisme har altid været en del af Toulouse, og byen er opsat på at promovere sig selv som Ville de Lumière med den høje koncentration af belyste seværdigheder om natten.

De fleste vælger at starte deres sightseeing ved at tage et afslappende krydstogt langs Canal du Midi og floden Garonne med ture, der afgår fra både Ponts Jumeaux og Quai de la Daurade. Andre højdepunkter inkluderer den religiøse arkitektur i Cathédrale St. Étienne og Basilique St. Sernin, de kulturelle forestillinger i Théâtre Garonne og planetarium, IMAX-biograf og rumskibe i livsstørrelse på La Cité de l’Espace (Space City).

Mange af de vigtigste seværdigheder og vartegn i Toulouse ligger omkring Place du Capitole, byens største offentlige plads, såsom rådhuset (Le Capitole), som blev bygget i midten af ​​det 18. århundrede og har en af ​​landets mest prestigefyldte opera spillesteder, Théâtre Nationale du Capitole. Når du er i Toulouse, skal du også holde øje med Halle aux Grains Stadium, de gamle rester af det romerske amfiteater i Toulouse-Purpan og også den middelalderlige vandmølle, der er Le Bazacle.

Museelskere vil nyde det store udvalg af kulturelle attraktioner, der tilbydes omkring Toulouse. Særligt populært er Musée Labit, Musée St. Raymond og Paul Depuy Museum, som alle huser forskellige samlinger og giver information om forskellige aspekter af byens fortid.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Toulouse Tourist Information

Donjon du Capitole
Square Charles de Gaulle
31080 Toulouse

Tel: +33 892 18 01 80

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Toulouse
broken clouds
23.9 ° C
24.9 °
22.7 °
53 %
2.1kmh
75 %
man
30 °
tirs
34 °
ons
24 °
tors
26 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toulouse
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Toulouse #iToulouse #VisitToulouse #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her