Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Toulon

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Toulon

På grund af den store militære havn ved Middelhavet, er Toulon måske ikke det første sted, der falder mange ind som stedet for en ferie eller et weekendbesøg.

Hele Middelhavsflåden er stationeret i Toulon og meget af industrien i denne by fokuserer på at støtte flåden. På trods af flådens tilstedeværelse er der stadig meget at se og lave, der gør et besøg til denne vidunderlige by en stor oplevelse, uanset hvilken årstid du vælger at aflægge den et besøg.

Er du netop nu ved at planlægge en tur til Toulon? I bekræftende fald er her nogle vigtige ting, du kan overveje at inkludere, mens du arbejder på at færdiggøre dine planer. Lad os tage et kig!

Der er flere museer, der gør Toulon til noget særligt

Siden flåden er allestedsnærværende i Toulon, virker det kun logisk, at museet for den franske flåde også ville ligge her. Det er stiftet i 1814, og dets placering har faktisk endnu mere historisk appel, da det ligger ved den monumentale port til Arsenalet i Toulon, der blev bygget i 1738. Det er en af ​​de eneste bygninger, der overlevede de allierede bombninger under Anden Verdenskrig, og hvis du elsker havet så vil du elske dette museum.

Der er tre gode kunstmuseer i byen, først og fremmest det oprindelige Kunstmuseum, der blev grundlagt i 1888. Det er udstyret med et stort udvalg af klassisk og moderne kunst, fra landskaber til nyrealismen og endda en lille samling fotografier. Hotel des Arts præsenterer også fem udstillinger om året af værker fra kendte nutidige kunstnere. Museet for asiatisk kunst ligger i nærheden af ​​Fort St. Louis i et hus, der ligger på havnefronten.

Du må ikke gå glip af den gamle by i Toulon

Med dens smalle gader er den gamle bydel et smukt fodgængerområde, der omfatter små torve og mange springvand. Højdepunktet af den gamle by er Toulon katedralen, men hvis du ankommer om morgenen vil du også kunne nyde det provencalske marked. Der er gjort en indsats for at genvinde dette sted, så den tilbagegang, der holdt mange mennesker væk over de sidste to årtier er ved at blive erstattet med restaurering og fornyelse, hvilket gør denne bymidte til et hyggeligt sted at være igen.

Når du er færdig med at udforske midten af ​​Toulon, er det tiden at gå på opdagelse i omegnen. Le Mourillon, som ligger direkte øst for Toulon, har en række menneskeskabte sandstrande, der blev bygget til militærfamilier i 1970’erne. De er stadig meget populære i dag, og du er velkommen til at tage del i det solskin, der elsker at skinne på det sydlige Frankrig! Mens du er der, kan det også anbefales at tage en tur gennem de lokale botaniske haver.

Med så meget at se og gøre, er det værd at tage en tur til Toulon, uanset hvor meget tid du kan tilbringe der! Fra det omfattende indblik i historien, byen giver dig, til vægten på kunst, eller hvis du endda bare ønsker at sidde på stranden, står dette militærsamfund klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Er du klar til at acceptere invitationen?

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Toulon Tourist information

Office de Tourisme Provence Méditerranée – Bureau de Toulon

12 place Louis Blanc
83000 Toulon
France

T:

www: Website Link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Toulon
clear sky
26.7 ° C
27.5 °
26.1 °
74 %
1kmh
0 %
tors
27 °
fre
30 °
lør
28 °
søn
29 °
man
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toulon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Toulon #iToulon #VisitToulon #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her