Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#TossaDeMar

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tossa de Mar

I Tossa De Mar kan du opleve den traditionelle catalanske kultur, fantastiske gyldne strande og det autentiske, spanske køkken. Tossa de Mar er det perfekte sted til en afslappende badeferie. Her findes alt til en god badeferie men byen mere rolig end sin kendte naboby, Lloret de Mar. Rejser til Tossa de Mar er indhyldet i byens afslappede atmosfære og historiske omgivelser.

I regionen finder du et væld af charmerende landsbyer med hyggelige små caféer og brolagte gader. Hvis du vil af sted på en aktiv ferie, bliver du heller ikke skuffet. De smukke bjerge i området er de perfekte omgivelser til vandreture og cykling.

Tossa De Mar rejser er kendt for sine familievenlige strande. Her finder du et skønt, varmt middelhavsklima og solskin det meste af året. På La Mar Menuda eller Tossa strandene kan du nyde områdets smukke gyldne kyst, slappe af med en god bog og slikke sol dagen lang. Der er mulighed for at se byen fra en anden vinkel på en sejltur i glasbundsbåd.

Smag på Costa Brava regionens egnsretter og de skønne vine, som også produceres i området. Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvad du vil prøve, vil vil anbefale at du bestiller et par forskellige tapas. Det er for det første en traditionel måde at nyde den spanske kogekunst på og samtidig betyder det, at du kan smage på en masse forskellige retter i samme måltid. Bare spis løs, de stejle gader skal nok holde dig i form ferien igennem.

Tossa de Mars gamle bydel, Villa Vella, er et oplagt mål for de historieinteresserede. Kvarteret blev bygget i middelalderen, og man kan stadig se de oprindelige bygninger og bymure. Hvis du rejser til Tossa de Mar for at lære mere om den fascinerende historie er Villa Vella det perfekte udgangspunkt.

En anden historisk seværdighed som er et absolut must see er kirkeruinerne på toppen af Guardí bjerget, som blev bygget i den tidlige middelalder. Her finder du også rester af middelalderborgen og Tossa de Mar fyrtårn, som stadig den dag i dag, guider skibe ned langs Spaniens kyst.

Hvis du har lyst til at dykke på din ferie, ligger Tossa de Mar tæt på L’Estartit med sin vidunderlige undervandspark ‘Illes Medes’. Du kan udforske den bjergfyldte region, der omgiver byen, på cykel eller tage en gåtur til naturreservatet Sa Riera. På dine rejser til Tossa de Mar kan du slentre rundt i de stejle brostensbelagte gader og historiske tårne i det historiske gamle kvarter.

Rejser til Tossa de Mar, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Tossa de Mar og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Barcelona
clear sky
9.7 ° C
13.1 °
5.1 °
47 %
3.6kmh
0 %
lør
14 °
søn
15 °
man
13 °
tirs
15 °
ons
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Roses #iRoses #VisitRoses #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TossaDeMar
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her