Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Toronto

Canada

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Toronto

Toronto er en af de fantastiske byer som aldrig sover. Derudover er det også en by som føles som om hele området er et blomstrende internationalt distrikt, selv hvis du befinder dig i en af de mange nabolage på byens ydre kant. Du kan spise aftensmad på en kreolsk restaurant, gå en tur downtown og finde en cubansk cigar, og spise lidt naanbrød til natmad, hvis det frister.

Byens beliggenhed ved Lake Ontario gør, at den er den perfekte rejsedestination om sommeren, hvor du kan slappe af på stranden om eftermiddagen når du er færdig med at udforske High Park, som byder på 400 hektar skøn natur. Parken er endda hjemsted for en zoologisk have og adskillige sportsfaciliteter.

Du kan få en fantastisk udsigt over Toronto fra observationsdækket på det ikoniske CN Tower. Tårnet er hjemsted for en restaurant som serverer frokost og aftensmad med lokale vine og regionale ingredienser. Det er den perfekte restaurant hvis en 360° udsigt over byen kunne friste.

Toronto er hjemsted for et af verdens bedste mellemøstlige museer. Aga Khan Museum and Ismaili Center byder på flere end 1.000 udstillinger i et kompleks $300 millioner værd. En af de ældste manuskripter på udstilling er fra Canon of Medicine og museet er derudover også hjemsted for adskillige malerier fra det 16. århundrede.

Kensington Market fremhæver den multikulturelle atmosfære i Toronto ved at tage dig hele kloden rundt på et relativt lille område. Hvis du gerne vil ud at opleve en masse fantastiske kulturer blandet sammen på den smukkeste måde bør du besøge Jamaica-Italien gaderne. Toronto er en magisk by som byder besøgende på en unik ferieoplevelse. Hvis du gerne vil ud at se noget af det bedste Canada har at byde på er dette den perfekte rejsedestination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Toronto Tourist Information

Union Station
65 Front St W
Toronto, ON M5J 1E6

T: +1 416 314 5899

Ontario Tourism

Destination Ontario
10 Dundas Street East, Suite 900
Toronto, Ontario, Canada M7A 2A1

T: +1 800 668 2746

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Canada valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5¢, 10¢, 25¢, 50¢ cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Dollar Bank of Canada#Canada #dollar #cad #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Toronto
broken clouds
-1.4 ° C
0.4 °
-3.3 °
88 %
0.5kmh
75 %
tirs
1 °
ons
2 °
tors
8 °
fre
4 °
lør
-2 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toronto
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Toronto #iToronto #VisitToronto #Ontario #VisitOntario #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her