Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Topeka

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Topeka

Selvom byen Topeka muligvis kan være hovedstaden i Kansas, er turister aldrig kommet til at forvente et væld af attraktioner eller en blomstrende turistindustri.

Topeka kan prale af en meget populær zoologisk have, et smukt statshus, en moderne multifunktionel arena og en spændende historie i forbindelse med kampen for borgerrettigheder, husket på Brown v. Board of Education Museum. Til rekreation har lokalbefolkningen tendens til at gå til Lake Shawnee, som er en kunstig sø med sin helt egen svømmestrand.

Jo længere du bliver, jo mere finder du at gøre i denne hovedstad. Vintrene er dog pålideligt kolde og lange, hvilket betyder, at de varme, solrige sommermåneder bestemt er det mest fornuftige tidspunkt at besøge, eller måske den mere støjsvage forårsmåned maj.

Vintertiden i Topeka er kold, og det betyder derfor, at mange af de udendørs turisttilbud tendens til at blive påvirket af vejret, ofte er noget sæsonbetonet. I sommermånederne er MacLennan Park, på den nordvestlige side af byen, et populært hjemsøgelse af både lokale og turister med sine rigelige muligheder for picnic, fiskedamme og mountainbike-stier og ved Gage Park, Blaisdell Family Aquatic Center snart fyldes op på en solskinsdag. Lake Shawnee, en kæmpe kunstig sø oprettet i 1930’erne, er også kendt for sine sommertrækninger, mens når sneen kommer om vinteren, går børnene direkte til bakken i Quinton Heights med deres slæder.

Uanset vejret er den bowling, der tilbydes på både Gage Bowl på Southwest Huntoon Street og West Ridge Lanes og Family Fun Center på Southwest Westport Drive, et pålideligt valg til indendørs familiens sjov. Familier finder også masser at se i Topeka Zoo, hvor elefanter, giraffer, gorillaer, løver og tigre er særlige højdepunkter sammen med det tropiske regnskovsområde og Waterbird Lagoon. Heartland Park giver reel spænding i form af motorsport, og på Kansas Expocenter kan omkring 10.000 mennesker se turnékoncerter såvel som indendørs fodbold og ishockey, med tilladelse til henholdsvis Kansas Koyotes og Topeka RoadRunners. For aftenunderholdning med ekstra kultur, se hvad der foregår på Civic Theatre and Academy på Southwest 8th Avenue, Helen Hocker Theatre på Southwest Zoo Parkway og Topeka Performing Arts Center (TPAC) på Southeast 8th Avenue.

Sightseers kan også godt lide at kigge på bygningerne i Old Prairie Town, der er baseret på Wade-Meade Park på Northwest Fillmore Street, og den meget statelige Kansas Governor’s Residence på Southwest Cedar Crest Road, der hedder Cedar Crest og går tilbage til 1920’erne, der nyder omfattende renoveringsarbejde i 1990’erne og koster mere end 4 millioner dollars. På Southwest College Avenue stammer Washburn University (Amerikas sidste chartrede universitet) fra midten af ​​1860’erne og er den førende uddannelsesinstitution i Kansas hovedstad med sine mest bemærkelsesværdige strukturer, herunder Stoffer Hall, Duggan Memorial og Vietnam Veterans ‘Memorial.

Der er mere end nok museer i Topeka til at udfylde flere dage, hvis du er interesseret i historie, luftfart, vigtige tidligere individer, militære memorabilia, Kansas National Guard og Harley Davidson motorcykler. Med anstændige årlige besøgstal findes Brown v. Board of Education Museum på Southeast Monroe Street inden for den tidligere Monroe Elementary School og husker, hvordan segregering og uddannelse engang gik hånd i hånd. På Kansas Museum of History på Southwest 6th Avenue ledsages oplysninger om statens største præstationer af et restaureret damplokomotiv og biplan. Children’s Discovery Center er en god attraktionsdag for regnvejr og ligger tæt på en række ekstra seværdigheder og butikker, og på den nordvestlige side af Washburn Universitets campus viser Mulvane Art Museum værkerne fra dygtige kunstnere fra regionen Kansas og i hele Forenede Stater.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kansas Tourism

Kansas Office of Tourism & Travel
1020 S Kansas Ave, Ste 200
Topeka, Kansas 66612

T: +1 (785) 296-2009

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Topeka
mist
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
87 %
0.5kmh
90 %
søn
34 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
34 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Topeka
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Topeka #iTopeka #VisitTopeka #Kansas #VisitKansas #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her