Hop til: Om, Kort, Transport, Guider, Turistinformation, Helligdage, Vejrudsigt, SoMe eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tonga

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Tonga

Kongeriget Tonga består af 169 øer, hvoraf tre snese er beboede. Dette netværk af øer er spredt over 700.000 kvadratkilometer i Stillehavet, skønt næsten 70% af befolkningen bor på hovedøen.

Stedet kaldtes oprindeligt “Friendly Islands,” og den gæstfrihed, du vil finde i den lokale kultur, er unik i denne del af verden. I 70 år var landet et britisk protektorat, men det har altid været en selvstændig nation. Dette har ført til en uafhængig ånd, der har skabt en fantastisk chance til at gå på opdagelse.

Som med mange rejsemål i det sydlige Stillehav vil du finde talrige resorter, der vil hjælpe dig med at tage det roligt og slappe af. Du vil have nem adgang til stranden med muligheder for at dykke, svømme eller surfe, mens du udforsker de mange laguner, der er omgivet af kalkstensskrænter.

Tonga er også hjem til et monument, der ofte sammenlignes med Stonehenge. Det kaldes “Ha’amonga ‘a Maui” og er en enorm koral portal, der oprindeligt blev bygget i det 13. århundrede. Tilbring dine morgener med at vandre gennem de plantager og vulkaner, denne øgruppe består af, og slap så af med en fredfyldt eftermiddag på en ren, hvid sandstrand, mens verden går dig forbi.

Du vil også få chancen til at udforske blæsehuller ved kysten, underjordiske svømmebassiner og botaniske haver i dit eget tempo.

Tonga tilbyder alle besøgende muligheden for at slappe af på en måde, der bedst opfylder deres personlige behov. Udforsk, hvad denne ø nation har at byde på, ved at gøre den til dit næste rejsemål.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Tonga Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Nukualofa

#Nukualofa Rejser til Nukualofa Et besøg i Tonga betyder ofte at slappe af på rene hvide sandstrande, nyde det varme turkise vand og lade en fred...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Nuku'alofa
few clouds
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
83 %
2.6kmh
20 %
tors
23 °
fre
24 °
lør
24 °
søn
23 °
man
23 °

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DatoHelligdagEngelsk
errorerrorerror

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tonga
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tonga #visitTonga #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her