Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Storbritannien

Hvis du skal starte en togrejse i Storbritannien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Storbritannien

Der er ingen direkte tog fra København til Storbritannien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste togskift er i Hamburg, Köln og Bruxelles.

Togforbindelser i Storbritannien

Togrejser i Storbritannien foregår med et eller flere af de mange togselskaber der opererer under National Rail, NR. Her har man et fælles website hvor du kan søge oplysninger om stationer, jernbanenette, de forskellige togselskaber o.s.v. websitet er på engelsk.

Rejsetid med tog til Storbritannien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks London er på mellem 18 og 20 timer

Køreplan for togrejser til Storbritannien

Skal du finde togrejse til Storbritannien og togtider for rejse fra Danmark til Storbritannien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. der er naturligvis mange forskellige køreplanssystemer, men vi anbefaler DBs som det mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Skal du finde nationale togrejser i Storbritannien er det klart det bedste og hurtigste at benytte National Rails website

Køb togbillet, priser

Du kan bestille din togbillet til Storbritannien online via National Rails website. Websitet giver dig mulighed for at taste afgangs station og ankomststation fra forsiden af websitet, du bliver automastisk sendt til det togselskab der kører den valgte afgangs site. Hvis det er nødvendigt for at kunne bestille, lige pt, må du så taste afgangs station og ankomst station igen. Du kan købe din togbillet til Storbritannien online her.

Interrail i Storbritannien

Interrail billet er gældende til togrejser i Storbritannien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Storbritannien på websitet her.

Togrejser til Storbritannien, rabat ordninger

Der er mange forskellige rabatordninger i forbindelse med togrejser til Storbritannien, du kan finde specielle tilbud på Storbritanniens jernbanenet og fra de forskellige jernbaneselskaber, her er det letteste at starte på National Rail hvorfra du sendes videre til det aktuelle jernbaneselskabs website National Rails website.

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Storbritanniens jernbaner

National Rail
London
Website

 

Storbritanniens jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her