Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Spanien

Hvis du skal starte en togrejse i Spanien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Spanien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Spanien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, Karlsruhe og Paris. Fra Paris er der både dag- og nat togforbindelser til f.eks Barcelona og Madrid.

Andre forbindelser til Spanien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Spanien, f.eks med nogle af de mange lavpris selskaber, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Spanien

Togrejser i Spanien foregår med de spanske statsbaner, RENFE, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på spansk og engelsk.

Rejsetid med tog til Spanien

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Barcelona er på mellem 25 og 30 timer

Køreplan for togrejser til Spanien

Skal du finde togrejse til Spanien og togtider for rejse fra Danmark til Spanien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Spanien online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Spanien online her

Starter du togrejsen i Spanien og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de spanske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra RENFE

Interrail i Spanien

Interrail billet er gældende til togrejser i Spanien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Spanien på websitet her.

Togrejser til Spanien, rabat ordninger

Der er rigtigt mange forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På RENFEs website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Spanien på RENFE website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Spanske jernbaner

RENFE (ReNacional de los Ferrocarriles Españoles)
Madrid
Spanien
Website

 

Spanske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her