Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Slovenien ligger i det sydlige Europa hovedstaden er Ljublajana

Slovenien

#Slovenia Rejser til Slovenien Slovenien beskrives ofte som et sted hvor drømme kommer til virkelig, men alligevel er der kun forholdsvist få mennesker som vælger at...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Slovenien

Hvis du skal starte en togrejse i Slovenien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Slovenien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Slovenien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, og München. Fra München er der både dag- og nat togforbindelser til Ljubljana.

Andre forbindelser til Slovenien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Slovenien, f.eks til Ljubljana, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Slovenien

Togrejser i Slovenien foregår med de slovenske statsbaner, ZS, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på slovensk og engelsk.

Rejsetid med tog til Slovenien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Ljubljana er på cirka 18 timer

Køreplan for togrejser til Slovenien

Skal du finde togrejse til Slovenien og togtider for rejse fra Danmark til Slovenien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Vi anbefaler DB køreplans side som den mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Slovenien online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Slovenien online her

Interrail i Slovenien

Interrail billet er gældende til togrejser i Slovenien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Slovenien på websitet her.

Togrejser til Slovenien, rabat ordninger

Der er flere rabatordninger ved togrejser i Slovenien. Se omtale af tilbud er på både slovensk og engelsk på websitet. På SZs website er opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Slovenien på SZ website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Slovenske jernbaner

SZ (Slovenske železnice)
Trg OF 7/8
Ljubljana
Slovenien
Website

 

Slovenske jernbaner på sociale medier

Facebook        Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her