Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Serbien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Serbien

#Serbia Rejser til Serbien Hvorfor besøge Serbien? Svaret er mere oplagt end man ellers skulle tro: der er altid noget interessant at lave. Landet befinder sig midt...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Serbien

Hvis du skal starte en togrejse i Serbien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Serbien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Serbien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, München og Zagreb.

Andre forbindelser til Serbien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Serbien, f.eks til Beograd, og påbegynde rejse derfra.

Togforbindelser i Serbien

Togrejser i Serbien foregår med de serbiske statsbaner, ZS, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på serbisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Serbien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Beograd er på cirka 30 timer

Køreplan for togrejser til Serbien

Skal du finde togrejse til Serbien og togtider for rejse fra Danmark til Serbien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Der er naturligvis mange forskellige muligheder for at finde togtider, men vi syntes at DB website er det letteste og mest komplette system. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Serbien online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Serbien online her

Starter du togrejsen i Serbien og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de østrigske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra ZS

Interrail i Serbien

Interrail billet er gældende til togrejser i Serbien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Serbien på websitet her.

Togrejser til Serbien, rabat ordninger

Der er forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På ZS website og på appen er der opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Serbien på ZS website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Serbiske jernbaner

ZS (Železnice Srbije)
Beograd
Serbien
Website

 

Serbiske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her