Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Schweiz

Hvis du skal starte en togrejse i Schweiz og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Schweiz

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Schweiz, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg. Fra Hamburg er der gode dag- og nat togforbindelser til f.eks Basel.

Andre forbindelser til Schweiz

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser.

Togforbindelser i Schweiz

Togrejser i Schweiz foregår med de schweiziske statsbaner, SBB CFF, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på tysk og engelsk.

Rejsetid med tog til Schweiz

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Basel er på cirka 14 timer

Køreplan for togrejser til Schweiz

Skal du finde togrejse til Schweiz og togtider for rejse fra Danmark til Schweiz kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Schweiz online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Schweiz online her

Starter du togrejsen i Schweiz og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de schweiziske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra SBB

Interrail i Schweiz

Interrail billet er gældende til togrejser i Schweiz.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Schweiz på websitet her.

Togrejser til Schweiz, rabat ordninger

Der er super mange forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. Bemærk at der også er mange rigtigt gode regionale tilbud hvor du kan benytte dig af regionaltog og samtidig opnår en lang række forskellige rabatter på entreer og lignende. Tilbuddene er så mange at det vil være umuligt at omtale dem alle her, så du må i gang på SBB website og finde frem til lige netop de tilbud der passer til dig – omtale af tilbud er på både tysk og engelsk på websitet. På SBBs website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Schweiz på SBB website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Schweiziske jernbaner

SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses)
Hilfikerstr. 1
3000 Bern 65
Schweiz
Website

 

Schweiziske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her