Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Portugal

Hvis du skal starte en togrejse i Portugal og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Portugal

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Portugal, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, KölnParis og Hendaye. Fra Hendaye er der nat togforbindelse til f.eks Lissabon.

Andre forbindelser til Portugal

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Portugal, f.eks med nogle af de mange lavpris selskaber, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Portugal

Togrejser i Portugal foregår med de portugisis statsbaner, CP, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på portugisisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Portugal

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Lissabon er på mellem 40 og 45 timer

Køreplan for togrejser til Portugal

Skal du finde togrejse til Portugal og togtider for rejse fra Danmark til Portugal kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Portugal online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Portugal online her

Starter du togrejsen i Portugal og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de portugisiske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra CP

Interrail i Portugal

Interrail billet er gældende til togrejser i Portugal.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Portugal på websitet her.

Togrejser til Portugal, rabat ordninger

Der er mange rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På CPs website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Portugal på CP website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Portugisiske jernbaner

CP (Comboios de Portugal)
Lissabon
Portugal
Website

 

Portugisiske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her