Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Nederlandene (Holland)

Hvis du skal starte en togrejse i Nederlandene og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Nederlandene

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Nederlandene, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste togskift er i Hamburg og Düsseldorf eller Osnabrück. Fra Düsseldorf og Osnabrück er der både dag- og nat togforbindelser til større byer som f.eks Hengelo, Amersfoort, Venlo, og Amsterdam.

Andre forbindelser til Nederlandene

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Nederlandene, f.eks med KLM, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Nederlandene

Togrejser i Nederlandene foregår med de nederlandske statsbaner, NS, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på hollandsk og engelsk.

Rejsetid med tog til Nederlandene

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Amsterdam er på mellem 11 og 14 timer

Køreplan for togrejser til Nederlandene

Skal du finde togrejse til Nederlandene og togtider for rejse fra Danmark til Nederlandene kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Nederlandene online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Nederlandene online her

Starter du togrejsen i Nederlandene og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de nederlanske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra NS

Interrail i Nederlandene

Interrail billet er gældende til togrejser i Nederlandene.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Nederlandene på websitet her.

Togrejser til Nederlandene, rabat ordninger

Der er forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På NS website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Nederlandene på NS website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

De nederlandske jernbaner

Nederlandse Spoorwegen
Utrecht
Nederland

Website

 

Nederlandske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her