Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Info

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Kroatien

Hvis du skal starte en togrejse i Kroatien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Kroatien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Kroatien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, og München. Fra München er der både dag- og nat togforbindelser til Zagreb.

Andre forbindelser til Kroatien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Kroatien, f.eks til Zagreb, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Kroatien

Togrejser i Kroatien foregår med de kroatiske statsbaner, HZ, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på kroatisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Kroatien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Zagreb er på cirka 25 timer

Køreplan for togrejser til Kroatien

Skal du finde togrejse til Kroatien og togtider for rejse fra Danmark til Kroatien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Vi anbefaler DB køreplans side som den mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Kroatien online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Kroatien online her

Interrail i Kroatien

Interrail billet er gældende til togrejser i Kroatien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Kroatien på websitet her.

Togrejser til Kroatien, rabat ordninger

Der er flere rabatordninger ved togrejser i Kroatien. Se omtale af tilbud er på både kroatisk og engelsk på websitet. På HZs website er opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Kroatien på HZ website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Kroatiske jernbaner

HZ (Hrvatske željeznice)
Strojarska  cesta 11
Zagreb
Kroatien
Website

 

Kroatiske jernbaner på sociale medier

Facebook  –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her