Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Italien

Hvis du skal starte en togrejse i Italien og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Italien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Italien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser til f.eks Rom med togskift er i Hamburg, München og Bologna.

Andre forbindelser til Italien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også benytte dig af en af de mange lavpris flyforbindelser til Italien og påbegynde rejsen fra en station i nærheden.

Togforbindelser i Italien

Togrejser i Italien foregår med de italienske statsbaner, FS, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på både italiensk og engelsk.

Rejsetid med tog til Italien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Rom er på cirka 24 timer

Køreplan for togrejser til Italien

Skal du finde togrejse til Italien og togtider for rejse fra Danmark til Italien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Italien online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Italien online her

Starter du togrejsen i Italien og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de italienske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra FS

Interrail i Italien

Interrail billet er gældende til togrejser i Italien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Italien på websitet her.

Togrejser til Italien, rabat ordninger

Der er mange forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. Bemærk at der også er mange rigtigt gode regionale tilbud hvor du kan benytte dig af regionaltog og samtidig opnår en lang række forskellige rabatter på entreer og lignende. Tilbuddene er så mange at det vil være umuligt at omtale dem alle her, så du må i gang på FS website og finde frem til lige netop de tilbud der passer til dig – omtale af tilbud er på både italiensk og engelsk på websitet. På FSs website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Italien på FS website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Italienske jernbaner

FS (Ferrovie dello Stato Italiane SpA)
Piazza della Croce Rossa 1
00161 Roma
Italien
Website

 

Italienske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her