Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Info

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Grækenland

Hvis du skal starte en togrejse i Grækenland og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Grækenland

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Grækenland, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser til f.eks Thessaloniki med togskift er i Hamburg, München, Rosenheim, Villach, Ljubljana, Beograd og Sofia. Thessaloniki via Sofia er pt den eneste internationale togforbindelse der kører dagligt hele året.

Andre forbindelser til Grækenland

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har daglige forbindelser. Du kan også benytte dig af en af de mange lavpris flyforbindelser til Grækenland og påbegynde rejsen fra en station i nærheden.

Togforbindelser i Grækenland

Togrejser i Grækenland foregår med de græske statsbaner, OSE, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på både græsk og engelsk.

Rejsetid med tog til Grækenland

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Thessaloniki er på cirka 50 timer

Køreplan for togrejser til Grækenland

Skal du finde togrejse til Grækenland og togtider for rejse fra Danmark til Grækenland kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Starter du togrejsen i Grækenland er det smarteste at købe billet f.eks via de græske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet.  OSE billetter

Interrail i Grækenland

Interrail billet er gældende til togrejser i Grækenland.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Grækenland på websitet her.

Togrejser til Grækenland, rabat ordninger

Der er mange forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På OSEs website er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Grækenland på OSE website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Græske jernbaner

TrainOSE S.A
Karolou 1-3
Metaxourgio, 10437
Athen
Grækenland
Website

 

Græske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her