Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Info

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Frankrig

Hvis du skal starte en togrejse i Frankrig og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Frankrig

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Frankrig, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser til f.eks Paris er med togskift i Hamburg, og Köln.

Andre forbindelser til Frankrig

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Frankrig, f.eks med nogle af de mange lavpris selskaber, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Frankrig

Togrejser i Frankrig foregår med de franske statsbaner, SNCF, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på fransk, tysk og engelsk.

Rejsetid med tog til Frankrig

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Paris er på mellem 15 og 18 timer

Køreplan for togrejser til Frankrig

Skal du finde togrejse til Frankrig og togtider for rejse fra Danmark til Frankrig kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Frankrig online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Frankrig online her

Starter du togrejsen i Frankrig og du har en mobiltelefon er det smarteste at købe billet f.eks via de franske jernbaners website. Her kan du online købe og betale din togbillet og du får den så leveret på din mobil – let og elegant.  Download app fra SNCF

Interrail i Frankrig

Interrail billet er gældende til togrejser i Frankrig.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Frankrig på websitet her.

Togrejser til Frankrig, rabat ordninger

Der er mange forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. Bemærk at der også er mange rigtigt gode regionale tilbud, f.eks i og omkring Paris. Tilbuddene er så mange at det vil være umuligt at omtale dem alle her, så du må i gang på websitet og finde de tilbud der passer dig, omtale af tilbud er på både fransk og engelsk på websitet. På SNCFs website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Frankrig på SNCF website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Franske jernbaner

SNCF (Société Nationale des Chemins de fer Français)
Paris
Frankrig
Website

 

Franske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her