Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Estland

#Estonia Rejser til Estland Hvis du altid har ønsket dig at gå på opdagelse i Estland, er det nu, du skal få dine drømme til at...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Estland

ELron er ansvarlig for trafikken inden for Estland. International trafik til Sankt Petersborg og Moskva drives og billetter sælges af de russiske statsbaner og det estiske selskab Go Travel

Hvis du skal starte en togrejse i Estland og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Estland

Der er ingen direkte tog fra København til Estland, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste, og bedste forbindelser med togskift / færge,  er i Stockholm hvor du kan tage med færgen til Tallinn. Togforbindelser til Estland uden færge er en længere rejse der bringer dig over Hamburg, Berlin, Warszawa, Tallin og Riga eller alternativt gennem både Hviderusland og Rusland.

Andre forbindelser til Estland

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at vælge en flyforbindelse til Estland, f.eks til Tallinn, og påbegynde rejse fra en station der.

Aktuel trafiksituation i Estland

ELron har et website hvor du kan følge den aktuelle trafiksituation på jernbanenettet i hele Estland. Klik på linket efterfølgende for at se kort med alle tog og eventuelle forsinkelser, kortet åbner i nyt vindue. Klik for trafikkort

Togforbindelser i Estland

Togrejser i Estland foregår med de estiske statsbaner, Elron, som har en engelsksproget website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på estisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Estland

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Tallinn med færge fra Stockholm er på cirka 28 timer

Køreplan for togrejser til Estland

Skal du finde togrejse til Estland og togtider for rejse fra Danmark til Estland kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Der er naturligvis andre muligheder for at finde togtider, men vi anbefaler DB køreplanlægger som vi syntes er den mest komplette og mest brugervenlige. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan se priser på togbilletter i Estland online på Elron website

Interrail i Estland

Estland er ikke med i Interrail samarbejdet.  Du kan se hvilke lande der deltager i Interrail samarbejdet på websitet her.

Togrejser til Estland, rabat ordninger

Der er forskellige rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På Elron website er der opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Estland på website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Estiske jernbaner

Elron (AS Eesti Liinirongid)
Vabaduse pst 176
10917 Tallinn
Estland
Website

 

Estiske jernbaner på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her