Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Find køreplaner og priser på togrejser

Info

Bulgarien

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Bulgarien

Direkte togforbindelser til Bulgarien

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Bulgarien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, München, Rosenheim, Villach, Ljubljana og Beograd.

Andre forbindelser til Bulgarien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Bulgarien, f.eks til Sofia, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Bulgarien

Togrejser i Bulgarien foregår med de bulgarske statsbaner, BDZ, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på bulgarsk og engelsk.

Rejsetid med tog til Bulgarien

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til Sofia er på cirka 45 timer

Køreplan for togrejser til Bulgarien

Skal du finde togrejse til Bulgarien og togtider for rejse fra Danmark til Bulgarien kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Vi anbefaler DB køreplans side som den mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Bulgarien online på de bulgarske jernbaners website. Du kan købe din togbillet til Bulgarien online her

Interrail i Bulgarien

Interrail billet er gældende til togrejser i Bulgarien.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Bulgarien på websitet her.

Togrejser til Bulgarien, rabat ordninger

Der er flere rabatordninger ved togrejser i Bulgarien. Se omtale af tilbud er på både bulgarsk og engelsk på websitet. BDZs website er opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Bulgarien på BDZ website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Bulgarske jernbaner

BDZ (Balgarski darzhavni zheleznitsi)
3 Ivan Vazov Street
Sofia, 1080
Bulgarien
Website

 

Bulgarske jernbaner på sociale medier

Facebook        Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her