Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Info

Bosnien-Hercegovina

#Bosnia Rejser til Bosnien-Hercegovina Selv i sommermånederne, når turismen er på sit højeste, vil du finde, at Bosnien-Hercegovina ofte bliver overset. Den konflikt, der fandt sted...

Oplev landet på skinner

Grønne rejser - togrejser bliver mere og mere populære

Rejser med tog i Bosnien-Hercegovina

Hvis du skal starte en togrejse i Bosnien-Hercegovina og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være:

Direkte togforbindelser til Bosnien-Hercegovina

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Bosnien-Hercegovina, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, München og Zagreb. Fra Zagreb er der togforbindelser til Sarajevo .

Andre forbindelser til Bosnien-Hercegovina

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Kroatien, f.eks til Zagreb, og påbegynde rejse fra en station der.

Togforbindelser i Bosnien-Hercegovina

Togrejser i Bosnien-Hercegovina foregår med de bosniske statsbaner, ŽFBH, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på bosnisk og engelsk.

Rejsetid med tog til Bosnien-Hercegovina

Rejsetiden på de bedste togforbindelser fra København til f.eks Sarajevo er på 35 – 40 timer

Køreplan for togrejser til Bosnien-Hercegovina

Skal du finde togrejse til Bosnien-Hercegovina og togtider for rejse fra Danmark til Bosnien-Hercegovina kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Vi anbefaler DB køreplans side som den mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Køb togbillet, priser

Du kan nu bestille din togbillet til Bosnien-Hercegovina online. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er DSB du handler med, det er ekstern leverandør der i sidste ende står for salget. Det er naturligvis en kringlet måde at handle togbillet online på, men det er indtil videre den eneste måde at købe togbillet online på. Du kan købe din togbillet til Bosnien-Hercegovina online her

Interrail i Bosnien-Hercegovina

Interrail billet er gældende til togrejser i Bosnien-Hercegovina.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Bosnien-Hercegovina på websitet her.

Togrejser til Bosnien-Hercegovina, rabat ordninger

Der er flere rabatordninger ved togrejser i Bosnien-Hercegovina. Se omtale af tilbud er på både bosnisk og engelsk på websitet. På ŽFBHs website er opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Bosnien-Hercegovina på ŽFBH website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Bosniske jernbaner

ŽFBH (Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine)
Musala br.2
71000 Sarajevo
Bosnien-Hercegovina
Website

 

Bosniske jernbaner på sociale medier

Facebook        Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Vi er på sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores sider:

#togrejser #togture #togvideo #traintrips #traintravel #guide #hotel #lejligheder #turistinformation

Andre populære hashtags:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her