Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tiree

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tiree

Tiree er den mest vest liggende ø i de indre Hebrider. Den lavtliggende ø befinder sig sydvest for Coll og har masser af solskin og vind, hvilket gør, at det er det perfekte sted at windsurfe. Øen har været beboet siden det 1. århundrede og et af de mest bemærkelsesværdige besøgssteder er derfor Dun Mor ved nordkysten: en broche fra jernalderen.

Hynish-landsbyen er fyldt med gæstfrie mennesker

Jorden på Tiree er flad og fyldt med smørblomster om foråret, men alligevel arbejdes der meget på den. Dette kan især ses i Hynish. Landsbyen blev bygget i det 19. århundrede, for at støtte arbejderne som på det tidspunkt var i gang med at bygge Skerryvore fyrtårnet. Fyrtårnet befinder sig 10 mil fra kysten og byder på et interessant museum. Det er muligt at klatre til fyrtårnets top, hvor man kan se de gamle kommunikationssystemer.

Havet omkring Tiree byder på fantastiske bølger, hvilket gør at øen kan opfylde alle dine vandsports ønsker. Den nordvestlige del af øen er hjemsted for Wild Diamond Watersports som tilbyder timer i kitesurfing og windsurfing så du kan udnytte de solrige vindstød til fulde.

Få et indblik i Tirees historie mens du er her

Der findes kun omkring 38.000 efterkommere af øens oprindelige nybyggere og hele deres historie udstilles på An Ioldhlann. Dette lille museum har fokus på øens genealogi, så husk at tage læsebrillerne med så du ordentligt kan fordybe dig i øens historie. Personalet står klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Udover fakta om Tirees befolkning byder museet også på billeder af livet på øen samt en række sange som handler om øens historie.

Mens du er på opdagelse bør du afsætte tid til at besøge det hebridske machair, hvilket var grunden til at øen i det hele taget blev bosat. Færre end 1.000 mennesker bor på Tiree og mange af dem dyrker jorden ligesom deres forfædre gjorde det. Hvis du går en tur igennem vildblomst markerne eller langs stranden vil du uden tvivl nyde hvert øjeblik.

Rejser til Tiree, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Tiree og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Isle Of Mull
broken clouds
5.7 ° C
5.7 °
5.7 °
87 %
1.9kmh
77 %
tors
13 °
fre
11 °
lør
10 °
søn
12 °
man
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tiree #iTiree #VisitTiree #UK #VisitUK #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tiree
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her