Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Timisoara

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Timisoara

Timisoara er det kulturelle centrum i det vestlige Rumænien. Efter at være blevet grundlagt i midten af ​​1200 -tallet voksede Timisoara i indflydelse.

Meget af byens centrum afspejler i dag stadig den østrigske indflydelse, der havde på denne by i mange år. Timisoara var den første by på fastlands Europa, der blev fuldt oplyst med elektrisk lys, og det var den første by under monarkiet, der også havde gadebelysning.

Unirii Square er primært sammensat af barokke bygninger og er den ældste plads i Timisoara. Du kan besøge Bruck House, den ortodokse serbiske katedral, barokpaladset og mange andre historiske steder. Katedralen er stadig en fungerende kirke. Inde finder du museumsgenstande og utrolig arkitektur. Tag en bid mad og nyd en storskærmsvisning i det fri af en lokal sportsbegivenhed.

Timisoara har fået øgenavnet “City of Roses”, og det er ikke mere tydeligt end i Roses Park. Beliggende i byens centrum er det ikke den største park, du nogensinde vil se, men det er en af ​​de få parker, du nogensinde vil besøge, der er fuldstændig fyldt med roser. Byen har også bestræbt sig på at forynge parken for nylig, så du finder nye terrasser, nye bænke og måske endda en koncert på en varm aften i løbet af foråret eller sommeren. Absolut et godt sted at slappe af, slappe af og forynge dig selv, ligesom parken er blevet forynget.

Rejser til Timisoara, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Timisoara og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Timisoara Tourist Information Office

Strada Alba Iulia 2
Timișoara

T: +40 256 437 973

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rumænien

#Rumænien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rumænien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Tandbehandling i udlandet se anbefalede klinikker og se anmeldelser fra kunder

Tandlæger i Timisoara

Tandlæger i Timisoara Hvis du tænker på at tage en tandferie hvor du kan have en super god ferie og samtidig spare penge hos tandlægen,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Timișoara
light rain
10.5 ° C
11.1 °
8.9 °
85 %
2.6kmh
100 %
fre
10 °
lør
16 °
søn
16 °
man
16 °
tirs
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TIMISOARA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Timisoara #iTimisoara #VisitTimisoara #Romania #VisitRomania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her