Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tijuana

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tijuana

Tijuana er en interessant by med kontraster. Folk besøger byen ofte, fordi spiritussen er billig, dansen foregår hele natten lang, og der er masser af bootleghandlere, der sælger varer med rabat. Amerikanere kommer endda til Tijuana for at købe brændstof, fordi den mexicanske regering subsidierer det, og deres regering ikke gør det.

Det hele kommer sammen for at skabe en interessant blanding af kulturer. Nattelivet har tendens til at være den stærkeste attraktion for byen med et knudepunkt af danseklubber og barer, der ligger ikke langt fra centrum. Gør din vej til Zona Rio, så har du det sjovt.

Tijuana kommer lige op til grænsen til USA, som har flere murede sektioner. Muren strækker sig endda gennem stranden og ud i havet. Hvis du tager ud til Tijuana Beach, finder du et interessant kulturelt fænomen. Familier kommer til stranden fra hvert land for at dele picnic og spille musik sammen på trods af grænsevæggen.

Du vil gerne tage lidt tid på at besøge Morelos Park, som har været en statspark siden 1987. Der er en lille zoologisk have på grunden, men den virkelige godbid her er gå- og cykelstier. Du kan også leje en båd for at nyde den lille sø i parken.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tijuana Tourist Information

201, Paseo de los Héroes 9365
Zona Urbana Rio Tijuana

+52 664 684 0537

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tijuana
overcast clouds
20.3 ° C
21.2 °
19.3 °
85 %
2.1kmh
100 %
fre
28 °
lør
26 °
søn
27 °
man
30 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tijuana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Tijuana #iTijuana #visitTijuana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her