Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Thorsminde

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Thorsminde

Havet har en unik skønhed og næppe nogen anden region i Danmark er landskabet så varieret som her. Det er ikke for ingenting, især Fjand, Vrist og Vejlby Klit har så mange attraktive feriehuse og lejligheder på Jyllands vestkyst. Høje klitter, beskyttede bugter og et fladt hedelandskab skifter med små bakker og vådområder. I Klosterrede er den største menneskeskabte skov i Skandinavien. Denne smukke skov er perfekt til vandreture og lange gåture.

En dejlig dagstur til Thyborøn fæstningen der er et forsvarssystem fra anden verdenskrig med 64 bunkere. Thyborøn sneglehus er også værd at se, inde og ude er huset dekoreret med over en million muslingeskaller. På friluftsmuseum Hjerl Hede er der gamle bondegårde hvor du kan se over skuldrene på håndværkere der arbejder som i gamle dage. Blomster så langt øjet kan se pryder Jesperhus blomsterpark.

Besøg også Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. Det unikke museum fejrer det største skibsvrag på den skandinaviske kyst. I 1811 kolliderede to engelske skibe, og 1.000 mennesker blev dræbt. På museet kan du se dele af lasten, såsom guldmønter, våben, porcelæn og musikinstrumenter og få detaljerede oplysninger om katastrofen.

Vejlby Sommerpark er en fantastisk destination for dem, der kan lide aktiv ferie. Der kan du leje heste og udforske landskabet til hest, spille minigolf og tage en vogntur. De der kan lide at spille golf, kan gøre det på golfbanen i Lemvig. Den 18-hullers bane er beliggende i et smukt landskab.

Alle strande i Vrist, Vejlby Klit og Fjand er strande med fint, hvidt og rent sand. Især strandene i Vrist er flade og derfor velegnede til børn. Vandtemperaturen er meget behagelig, især om sommeren. Der er et par strækninger i Fjand hvor surfing er mulig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Thorsminde Tourist Information

Destination Vesterhavet
Kirkevej 4
6960 Hvide Sande

T: +45 70 22 70 01

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Danmark

#Danmark #Covid19 Coronavirus status / statistik - Danmark Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ringkøbing
scattered clouds
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
83 %
7.5kmh
33 %
søn
14 °
man
14 °
tirs
15 °
ons
16 °
tors
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Thorsminde #iThorsminde #VisitThorsminde #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Thorsminde
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her