Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Thessaloniki

Thessaloniki

#Thessaloniki Rejser til Thessaloniki Med en historie, der strækker sig over 2.300 år, har Thessaloniki haft flere genfødsler gennem historien. Den var den rigeste by i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Thessaloniki Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Thessaloniki

En af de smukkeste af de græske byer er byen Thessaloniki. Det er den næststørste by i Grækenland, har en befolkning på lidt over 350.000 og er også hovedstaden i den græske region Makedonien. Thessaloniki og det omkringliggende område (forstæder) samler næsten en million grækere. Dette betyder, at omkring halvdelen af ​​alle grækere bor i Thessaloniki og Athen sammen.

Thessaloniki er gammel, og folk boede, byggede og spiste her tusinder af år før Kristus.

Nogle af seværdighederne, såsom det hvide tårn i Thessaloniki, har været under særlig beskyttelse af UNESCO i flere år og er derfor en arv fra menneskeheden og en verdens kulturarv i et.

I dag er Thessaloniki en storby og centrum for forskellige områder. Det er en universitetsby, handelsmesse og havneby, industriel og kulturel by på samme tid. De tidlige kristne og tidlige byzantinske kirker i byen Thessaloniki nævnt i Bibelen er også under beskyttelse af UNESCO.

Byen blev grundlagt i det 4. århundrede f.Kr. af makedonerne og kong Kassandros. På tidspunktet for romersk styre i Grækenland og Middelhavsområdet var Thessaloniki hovedstaden i den romerske provins Makedonien.

Byen fik sit navn fra Kassandros kone, Thessalonike (en halvsøster til Alexander den Store). Den gamle by har så meget historie og seværdigheder at tilbyde, at et par linjer simpelthen ikke er nok.

Thessaloniki alene er en ferie værd. Et to-ugers ophold kan være nok til at lære om kulturhistorien i byen. Der er meget sjældent områder, hvor spor af to eller endda tre store kulturer kan findes. Her er det grækerne og romerne. Byen er mere end et besøg værd.

Thessaloníki Tourist Information Office

Egnatia 154
54636 Thessaloníki
T: +30 231 027 9282

Website

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency
Togrejser bliver mere og mere eftertragtede se stationsinformation billetpriser og rabat tilbud

OSE Thessaloniki Station

OSE Thessaloniki Station Monastiriou 87 Thessaloniki 546 27 Greece Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Smuttur til Thessaloniki 4 dage kun 409 kr

Smuttur til Thessaloniki Afrejse fra København: 21/10 2020 Hjemrejse fra Thessaloniki: 24/10 2020 Overnatning: Hotel Emporikon, Thessaloniki Vi har gennemskuet et godt rejsetilbud til Thessaloniki hvis du gerne...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Thessaloniki #Greece #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her