Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#The Bottom

Saba - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Saba

#Saba Rejser til Saba Et besøg på Saba betyder udforskning af tæt vegetation og stejle klipper på denne vulkanø. Toppen er næsten altid dækket i skyer, som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit The Bottom

Engang kendt som Botte, er bunden et unikt navn for en unik ødestination. Tjene som hovedstad i Saba, som er en del af Caribien Holland, kalder omkring 500 mennesker denne by på fuld tid.

Da historierne fortælles, så Christopher Columbus Saba under sine rejser, men besluttede ikke at udforske øen. Først i 1640 ville de første bosættere komme til The Bottom, kun for at blive kastet ud af Sir Henry Morgan. En permanent koloni blev først oprettet i 1816.

Mens du besøger The Bottom, finder du smukke vandrestier, der giver mulighed for at se øens unikke plante- og dyreliv. Nogle af stierne fører dig til gamle ruiner, mens andre udforsker huler eller går gennem øens regnskov. Hvert spor tilbyder noget andet, og alle er godt afmærket og vedligeholdt.

Vægdyk kan også være meget sjovt, når du besøger Saba. Det marine liv, der lever ud for øens bredder, tror ofte, at muren er havbunden, så de orienterer sig for at imødekomme dette perspektiv. Livet er så forskelligt omkring øen, at en dykker på ethvert niveau kan finde oplevelsen ret givende.

Mount Scenery tilbyder et topmøde på 862m, der giver en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Vandre om morgenen for at undgå tågen om eftermiddagen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

The Bottom Tourist Information

E.A. Johnson Road 3
Windwardside
Saba – Dutch Caribbean

T: +599 416 2231

www: Website Link

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

The Bottom
clear sky
24.6 ° C
25.1 °
24.3 °
69 %
9.2kmh
0 %
tirs
25 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
25 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TheBottom
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Saba #TheBottom #iTheBottom #visitTheBottom #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her