Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Thale

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Thale

Thale er en by, du kan finde langs den smukke Bode flod i Tyskland. Området har længe været et populært sted på grund af dets naturskønhed.

Den Dansende Hekse gondol

Hvis du tager til udkanten af byen, vil du finde Hexentanzplatz gondolen, et navn, der kan oversættes med “dansende hekse.” Om sommeren afholdes der på toppen af bjerget jævnligt forestillinger i et friluftsteater. Ellers vil du finde, at der afventer dig en fantastisk udsigt.

Et stop ved Jungfernbrücke

Dette er en smuk lille stenbro, der vil bringe dig over floden, når du går på opdagelse. Der er også en lille hytte og Biergarden på stedet. De laver deres eget brød og pølse på stedet, så stop og få frokost. Floden har ørred, som de også fanger og serverer.

Sjov i Funpark

Parken på kanten af byen er også et godt sted at stoppe og more sig en eftermiddag. Du vil finde radiobiler, vandrutsjebaner, bungeejumping aktiviteter og mange forskellige andre sjove tilbud. Der er også en mekanisk bobslædetur, der vil give dig sug i maven. Funparken er dog lukket i vintermånederne, så det skal du tage med i planlægningen.

Thale tilbyder besøgende chancen for at gå på opdagelse på nogle af de skønneste steder, Moder Natur har at byde på. Når du selv ser stedets naturlige skønhed vil du helt sikkert forstå, hvorfor så mange i årenes løb har fokuseret deres tro på dette område.

Seværdigheder i Thale

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Thale.

Thale er byen hvor heksedansepladsen befinder sig. Det ligger 300 meter oppe over byen og var i mange år et nationalt mindesmærke. Især Walpurgishalle, er et vidnesbyrd om tiden omkring århundredskiftet. I den lokale dyrepark findes 300 dyr, ligger flot. 9-19 om sommeren, ellers kortere åbningstid. Eller tag med Harzens længste bobbane ned af bjerget, med op til 30 km i timen. Eller besøg bjergværksmuseet, for her var der også tidligere en berømt mine.

Rejser til Thale, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Thale og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Thale Tourist information

Thale Information
Rathusstrasse 1

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Thale
scattered clouds
17 ° C
17.7 °
13.1 °
54 %
0.6kmh
26 %
man
26 °
tirs
27 °
ons
28 °
tors
30 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Thale #iThale #VisitThale #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Thale
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her