Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Teulada

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Teulada

Teulada ligger på Costa Blanca. Byen blev grundlagt sidst i det 14. århundrede og kort derefter befæstet som resultat af piraternes konstante angreb.

Mens andre byer langs Costa Blanca er kendt for deres høje hoteller og moderne bygninger har Teulada pålagt begrænsninger på højden på bygninger. Der bliver lagt vægt på natur i Teulada, hvilket betyder at der for eksempel er mange fyrretræer at se rundt omkring i byen.

Bosættelser i Teulada har rødder igennem de sidste næsten 15.000 år, ifølge videnskabelig e undersøgelser, men det var maurerne som terrasserede de omkringliggende bjergsider. Nu til dags bruges disse terrasserede bjergsider til at dyrke vindruer, især Muscatel arten. De gode vindruer forvandles til fantastisk vin og de afviste vindruer udtørres og bliver til søde rosiner. Derudover er der mange mandel- og citruslunde at finde i området, så selvom agroturisme ikke er en af Teuladas største attraktioner er det helt klart noget du kan udnytte mens du er på ferie.

Selvom der er mange butikker, restauranter, og barer i den gamle bydel som kan byde på en dejlig stund hvilken som helst dag, så er onsdag, takket være det fantastiske marked, den bedste dag at besøge bydelen. De lokale sælgere prøver på at sælge et bredt udvalg af produkter, men husk på at markedet er ret småt, så det er ikke noget man kan bruge en hel dag på. Når du har set markedet kan du bruge den resterende tid til at udforske kysten, de mange strande, og de betagende udsigter som venter på dig.

Når du er i Spanien vil du højst sandsynligt gerne nyde et autentisk måltid. I dette tilfælde vil en tur til Meson el Refugio nødigt skuffe. Sørg for at booke dit bord på forhånd, især hvis din tur falder i højsæsonen, da restauranten er meget populær. Det er selvfølgelig ingen overraskelse – autentisk spansk mad, service i verdensklasse, og fantastiske priser er en vindende kombination.

Rejser til Teulada, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Teulada og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Teulada

Avenida de Madrid 15
03724, Teulada

T: +34 965 745 168

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alicante
clear sky
29.3 ° C
30.5 °
27.9 °
55 %
3.6kmh
0 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
30 °
man
29 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Teulada #iTeulada #VisitTeulada #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Teulada
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her