Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Terracina

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Terracina

Hvis du er på udkig efter en feriedestination som kombinerer et indblik i romertiden med smukke strande og enestående udsigter, så bør du planlægge en tur til Terracina.
Den moderne udgave af byen er bygget op omkring de gamle romerbygninger, så når du besøger hovedpladsen står du rent faktisk på de samme sten som romerne lagde for mange århundreder siden. Her kan du finde lidt inspiration til hvad du ellers bør indarbejde i din rejseplan.

Via Appia

Romerne var verdenskendte for deres veje, hvoraf Via Appia var en af de allerførste. Selve vejen forbinder Rom med Brindisi. Vejdelen som befinder sig i Terracina er utroligt godt bevaret under jorden, takket være den måde byen er bygget. Resultatet er, at vejen er i fantastisk tilstand og derfor byder på et enestående indblik i livet før i tiden.

Terracina katedralen

Til at starte med var Terracina katedralen faktisk et romersk tempel. Igennem 600 år formåede den dog at forvandle sig til et pragteksemplar på renæssancearkitektur. Sørg for at kigge op på loftet så du ikke går glip af de smukke buer. Byen påbegyndte en ny restaurationsfase i 2015, så de nuværende besøgstider er begrænsede.

Den gamle akvædukt

Området rundt om Terracina er fantastisk til landbrug, men for mange år siden gik det op for byens beboere at de havde brug for en akvædukt hvis de skulle kunne få mest muligt ud af jorden. Akvædukten er blevet repareret et par gange og befinder sig nu i det italienske bakkelandskab.

Terracina var et vigtigt landbrugscenter i romertiden og nu til dags byder byen på fantastiske udforskningsmuligheder som er et besøg værd. Planlæg din italienske rundrejse med startpunkt i Terracina – du vil uden tvivl ønske, at du havde mere tid til at udforske byen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Lazio

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Terracina
clear sky
23.8 ° C
26.9 °
21.1 °
87 %
0.5kmh
1 %
ons
27 °
tors
31 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Terracina #iTerracina #VisitTerracina #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Terracina
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her