Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tegucigalpa

Honduras

#Honduras Rejser til Honduras Republikken Honduras er centralt beliggende i Mellemamerika, så landet har kyster både ud til det Caribiske Hav og ud til Stillehavet. Det er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tegucigalpa

Tegucigalpa, eller Teguz, som den også kaldes, er hovedstad i Honduras. Det er en by, hvor Mellemamerikas kultur ofte stilles til skue. Med over 400 års historie som koloniby er vartegnene og parkerne fyldt med statuer og monumenter til ære for forgængerne.

Tag for eksempel Parque La Leona. Dens beliggenhed på et plateau med udsigt over byen er et imponerende syn. Det er det perfekte sted for folk, der elsker at hike, takket være de stejle stier og trapper. De brolagte gader fører til parken, hvor du før eller siden ser en stor balkon på et fremspring, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Vartegn, der er et besøg værd, omfatter det tidligere præsidentpalads, der tjener som museum, den Metropolitanske Katedral og La Merced kirken.

Under dit ophold kan du også komme rundt og se nogle landsbyer fra kolonitiden, der ligger blot nogle få minutter uden for Tegucigalpa. Santa Lucia ligger blot 12 km derfra, mens der er flere, der ligger under 30 km derfra. Hver af landsbyerne har sin særegne atmosfære, der er værd at opleve og forelske sig i.

Eventyrere vil elske den adgang, de får til La Tigra National Park under deres ophold. Parken blev grundlagt i 1980 og byder på bjergtinder i en højde på 2185 m. Der er over 23 km af vandrestier, der giver adgang til mange dyrearter, hvoraf adskillige er truede og sjældne. Tegucigalpa byder på chancer til at udforske kultur, natur og historie. Du vil finde, at det er en spændende oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tegucigalpa
clear sky
26.8 ° C
27 °
26.7 °
36 %
7.2kmh
1 %
lør
31 °
søn
29 °
man
26 °
tirs
25 °
ons
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tegucigalpa
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Honduras #Tegucigalpa #iTegucigalpa #visitTegucigalpa #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her