Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Tartu

Estland

#Estonia Rejser til Estland Hvis du altid har ønsket dig at gå på opdagelse i Estland, er det nu, du skal få dine drømme til at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Tartu

Hvis du nogensinde har planlagt en tur til Estland, så har du forhåbentligt inkluderet Tartu i dine planer. Hvis ikke, eller hvis du er i gang med at planlægge turen, så er der godt i vente!

Nogle af de mest fantastiske historiske bygninger som har haft betydelig indflydelse på byen befinder sig i Tartu, såsom Skt. Johns Kirke som blev opført i træ i det 12. århundrede. Dengang var religion ikke udbredt i regionen, så opførelsen af kirken var noget helt specielt.

Alle elsker legetøj (i hvert fald en lille smule)

En af højdepunkterne ved en ferie i Tartu er Legetøjsmuseet s om er populært både blandt de yngre og ældre generationer. Det er det perfekte sted at besøge når vejret ikke vil samarbejde. Museet befinder sig i en af byens ældste bygninger og på udstillingen findes alt fra legetøjssoldater til modeltog.

Hvis du har brug for at få fyldt din dagsplan, så bør du besøge Estlands Sportsmuseum for lidt ekstra underholdning. Her kan du se en masse fotografier som dokumenterer landets succes i de Olympiske Lege, især i vægtløftning. Intet kan slå udstillingen af medaljer som landets atleter har vundet!

En af de bedste oplevelser du kan udsætte dig selv for i Tartu er et besøg til Tartu Kunstmuseum, hvor du sikkert vil undre dig over om der mon er nogen der har puttet noget i din kaffe. Museet er bygget skævt og formålet med det er at udstille nogle af de bedste moderne kunstværker i utraditionelle omgivelser. Udstillingerne er kun åbne fra onsdag til søndag og det koster en smule at få adgang. Der findes ikke en mere unik bygning i hele Tartu!

Hvad gør man med det hemmelige politi?

Da landet blev selvstændigt faldt visse nationaliserede bygninger lige pludselig i regeringens besiddelse. En af disse bygninger var KGBs hjemsted og blev derfor lavet om til et museum som siden er blevet restaureret for at udstille forhørscentrets bloddryppende historie. Man kan se kældercellerne, føle frygten i væggene, og i sidste ende føle sig meget taknemmelig for at man har mulighed for at forlade bygningen til sidst.

På et eller andet tidspunkt under dit besøg i Tartu vil du sikkert befinde dig i Raekoja Plats for at samles med byens indbyggere. Hovedtorvet er fyldt med fantastiske bygninger og udsøgt mad. Når solen skinner om sommeren er det dejligt at nyde en middag udenfor på dette torv som tilbyder sælgervogne, små caféer, og en god kop kaffe

Rejser til Tartu, Estland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Tartu og Estland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tartu Tourist Information Office

Raekoja plats 1a
50089 Tartu

T: +372 744 2111

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Estlands turistkontor

#Touristboard Estonia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Estonia #visitEstonia #iEstonia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Estland

#Estland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Estland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Estland i historiebøgerne

#History Estlands historie video Historie kort fortalt Estlands ældste kendte bosættelser går så langt tilbage som 10.000 år siden, hvor stammer fra øst gjorde landet til deres...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Estland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#estonia #euro #currency

Hvad spiser man i Estland

#Foodie Estland Foodie Video Mad i Estland I Estland har spisevaner traditionelt været bundet til årstiderne, hvilket betyder at man spiser friske fødevarer i sommermånederne og derefter...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tartu
scattered clouds
2 ° C
4.1 °
1.1 °
88 %
1kmh
43 %
lør
13 °
søn
11 °
man
10 °
tirs
9 °
ons
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TARTU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tartu #iTartu #VisitTartu #Estonia #VisitEstonia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her