Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Taormina

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Taormina

Italien er kendt som fødestedet for et imperium, centrum for renæssancen, og for sine charmerende landsbyer. Taormina falder ind under sidstnævnte kategori, med smuk natur, betagende udsigter og varmt middelhavsvand, der lokker besøgende fra hele verden. Taormina har været beboet i over 2000 år og byder på stolte traditioner, der bringer den glorværdige fortid ind i nutiden gennem levende kultur og kunst. Fantastiske restauranter, populære begivenheder og smukke solnedgange gør Taormina-ferier ubestridelige.

Under din ferie i Taormina vil du have det fulde udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra 5-stjernet overdådighed til enkel, rolig indkvartering, uanset hvad du vælger, vil du være omgivet af en utrolig naturlig skønhed såvel som den historiske arkitektur og romantiske charme, som kun findes i en italiensk landsby. Uanset hvor du bor under din ferie i Taormina, vil du være tilfreds med dine værters venlighed og gæstfrihed og den afslappede atmosfære i byen. Beliggende mellem Messina og Catania, giver Taormina-ferier dig mulighed for at nyde det stille liv på øen samt dagsture til de store byer.

Taorminas omgivelser er utroligt rige på naturlig skønhed. Lige ved stranden ligger Isola Bella, som er blevet omdannet til et naturreservat. En lille sti tilgængelig, når tidevandet er rigtigt, fører op til øen, som ligger midt i bugten. Det er et fantastisk sted at tage hen, hvis du leder efter lidt ensomhed til at betragte begivenhederne på din ferie med en enestående udsigt over byen.

Byens rige historie er blevet nævnt ovenfor, men det kræver bestemt mere forklaring. Under dit ophold vil du være omgivet af de utrolige rester af de civilisationer, der har gjort Taormina til deres hjem gennem tiderne. Et gammelt slot rejser sig over byen, mens der i nærheden ligger et af Italiens største arkæologiske steder: Det antikke teater i Taormina. Beliggende på en bakke med en spektakulær udsigt over kysten og Middelhavshorisonten, tjener teatret stadig den lokale kultur i dag som stedet for en række skuespil og forestillinger i løbet af året. Det er en fantastisk hyldest til styrken af ​​romersk ingeniørkunst, værdsat af både lokale og besøgende.

Inden for byens grænser er Corvaja Palace et andet topsted. Slottet blev bygget af arabere for over 1000 år siden og har en unik arkitektur, som du ikke finder i store dele af Europa.

Taormina er udgangspunktet for populære bilture, der giver besøgende mulighed for at opleve Italien i en klassisk Fiat 500. Startende fra Taormina vil din køretur tage dig gennem utrolige landskaber med en fantastisk udsigt over havet, slotte og landsbyer, hvor du kan stoppe for autentisk mad og drikke. Uanset om du vil følge forudplanlagte ruter, der byder på områdets bedste destinationer, eller udforske på egen hånd, er det en uforglemmelig tur.

Rejser til Taormina, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Taormina og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Azienda Turismo di Taormina

Largo Santa Caterina
98039 Taormina ME

T: +39 0942 23243

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Taormina
clear sky
27.4 ° C
29.1 °
25.4 °
59 %
1.7kmh
1 %
ons
33 °
tors
33 °
fre
32 °
lør
28 °
søn
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Taormina #iTaormina #VisitTaormina #Sicily #VisitSicily #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Taormina
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her