Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Tangier

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Tanger

Tanger ligger  ved den nordafrikanske kyst, ved Gibraltarstrædet hvor Middelhavet og Atlanterhavet mødes. Byen har en rig historie som startede helt tilbage i det 5. århundrede f.Kr. da den blev grundlagt.

Fra dens grundlæggelse til begyndelsen på dens selvstændighed i 50erne var Tanger primært en fønikisk by. Den betragtedes ofte som en international by som ikke blev styret af et enkelt land. Der blev tit sent spioner til Tangier som drog videre mod resten af Afrika, Asien, og Europa.

Din rejse starter hos den amerikanske legation

Det unikke ved den amerikanske legation i Tanger er at den er et udpeget nationalhistorisk amerikansk landmærke selvom den er solidt forankret i Tanger Medina. Derudover er det bemærkelsesværdigt da det er den første offentlige ejendom udenfor Amerika, et kulturcenter, et bibliotek, og en skole som fokuserer på arabiske studier.

Hvis du har smag for den lokale kultur, så kan du besøge Museet for Marokkansk Kunst og Oldsager som befinder sig i de lejligheder som sultanen engang beboede. Her kan du finde kunst fra hele landet. Nogle af de mere unikke udstillingselementer inkluderer dekorerede skydevåben, en samling af silke fezer, og artefakter fra tidligere romerske territorier i området. Sørg for at besøge det omgivende paladsområde når du besøger museet.

Tangers Store Moske befinder sig i Grand Socco området. Denne placerings religiøse betydning kan umuligt overvurderes. Moskeen blev bygget samme sted hvor der i flere århundreder havde stået en portugisisk katedral. Denne var blevet bygget samme sted hvor romerne havde opført et tempel til Hercules. Selve moskeen er mere end to århundreder gammel og det er muligt at få en rundvisning når der ikke er tilbedelser eller bønner i gang.

Eventyret stopper ikke her!

Når du har taget turen ud til Grand Socco, hvilket bogstaveligt talt betyder ’Stor Plads’, så bør du lade turen gå videre efter dit moskebesøg. I området kan du finde en masse butikker som sælger frugter og krydderier. Disse markeder er mest aktive om aftenen, hvor duftene fra de forskellige produkter fylder luften og farverne fra de stribede foutaer som sælgerne har på synes at blende smukt sammen.

Forbes Museet i Tanger blev grundlagt af Malcolm Forbes befinder sig i nærheden af pladsen. Forbes tjente sin formue igennem en forlagsvirksomhed. Nu til dags bruges museet til besøgende honoratiores men det er stadig et godt sted at holde en pause inden turen går videre.

En anden attraktion du bør besøge er Skt. Andrew Kirken som er udstyret med et stort klokketårn formet som en minaret. Kirkens indre er prydet med den skønhed man forventer at se i en religiøs bygning i nord Afrika og buegangenes håndværk er enestående.

Tanger er en by hvor flere verdener mødes – på en god måde. Hvis du er klar til et eventyr, så vil du ikke blive skuffet over en ferie i Tanger!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tangier Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Tangier
29, Boulevard Pasteur
Tanger 90000

T: +212 (0) 39 94 86 69

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tangier
clear sky
21.6 ° C
27.6 °
21.6 °
88 %
2.6kmh
0 %
lør
27 °
søn
25 °
man
25 °
tirs
29 °
ons
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tangier
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Tangier #iTangier #visitTangier #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her