Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Swakopmund

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Swakopmund

Swakopmund ligger på Nambias kyst og er en by, hvor muligheder er rigelige. Her finder du en blomstrende badebyatmosfære, en af ​​5 golfbaner med alt græs, der ligger i en ørkenplacering, og flere muligheder for at udforske regionens rige kulturhistorie.

Swakopmund er kendt for sine klubber, barer og caféer. Fra dit feriested kan du planlægge faldskærmsudspring, ballonture eller sejltur. Cykling er også en populær aktivitet i hele byen. Lige uden for byen er en gård, der tilbyder kamelture for at få en smag af ørkenlivet i denne afrikanske nation.

Du finder også et damplokomotiv ude i ørkenen, dateret til mindst 1896 og efterladt forladt i ørkenen. På Swakopmund Marine Aquarium finder du flere fiskearter fra det sydlige Atlanterhav udstillet. Større eksempler på havliv er dog udelukket, så turen er en god mulighed for en eftermiddagstur.

Overvej også at besøge Swakopmund Museum for en morgentur for at få et glimt af, hvordan menneskelige kulturer udviklede sig i denne traditionelt barske region.

Ørkenne, der omgiver Swakopmund, er også en stor rekreativ mulighed. Guidede ture er tilgængelige for quad-cykling over klitter. Du finder også andre udendørs eventyrmuligheder, der involverer solskin og sand, er også meget populære her, hvis du ønsker at komme væk fra stranden.

Swakopmund er et af de steder, der får dig til at blive forelsket i det fra det første øjeblik du træder ind i byen. Gør det til dit næste feriemål, så finder du det et sted med varige minder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Swakopmund Tourist Information

Tourist Info & Booking Centre
Libertina Amathila Ave
Swakopmund, Namibia

T: +264 81 143 4343

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Swakopmund
clear sky
18.5 ° C
18.5 °
18.5 °
39 %
4.5kmh
0 %
tirs
23 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
29 °
lør
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Swakopmund
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Namibia #Swakopmund #iSwakopmund #visitSwakopmund #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her