Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sumburgh

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Sumburgh

Sumburgh ligger i den sydlige del af Shetlandsøerne, hvilket ligger i en subarktisk øgruppe som udgør en del af opdelingen mellem Atlanterhavet og Nordsøen. Øerne byder på lave kystlinjer, masser af bakker, og hele tre naturreservater, så der er masser at udforske. Det er et af de få steder hvor man kan se sjældne blomster såsom østersplanten og det shetlandske museøre.

Derudover byder øgruppen på flere end 5.000 forskellige arkæologiske udgravninger. Er du i gang med at planlægge et besøg til Sumburgh og Shetlandsøerne? Så læs videre for at finde ud af, hvilke udforskningsmuligheder øgruppen har at byde på!

Vikingesalens ruiner er utroligt interessante!

Det er sjældent, at man finder gamle ruiner som er så naturligt udseende, at de nærmest kunne ligge i ens baghave, men det er lige præcis hvad Vikingesalens ruiner er. Her kan du udforske en af de ældste ruiner på de britiske øer: ruinerne er nemlig fra 2500 f.Kr. Området byder på beskyttende mure og små ovale hjem fra bronzealderen, samt symbolsten som giver et indblik i hvordan livet var dengang. Det er kun muligt at se ruinerne fra april til september, så planlæg dit besøg på forhånd.

Der er flere end 100 forskellige øer at udforske i den shetlandske øgruppe. Heraf bør du tage dig tid til at besøge Scalloway Museum, hvor du kan få et indblik i hvordan det var at være i live for hundredevis af år siden. Museet er udstyret med en restaurant, hvor du kan lære lidt om områdets fiskeindustri. Det er et lille museum, men helt klart besøget værd.

På udkig efter muligheden for en dagstur?

Hvis du planlægger at flyve til Sumburgh vil du højst sandsynligt være på udkig efter inspiration til en underholdende dagstur – især hvis du tager hele familien med. I dette tilfælde kan du for eksempel besøge Michaelswood: et rørende mindesmærke for en ung mand som døde alt for tidligt. Skoven blev plantet af hans forældre og byder på masser af børnevenlige aktiviteter. Her kan man for eksempel finde små stier med naturpåskønnende citater. Børnene vil uden tvivl nyde alle skovens forskellige sidde- og legeområder og de voksne kan gå og kigge på de fine, små statuer.

Sidst men ikke mindst bør du tage en tur til Noss National Nature Reserve, hvor du kan se lidt af det klassiske Skotland man altid ser på billeder. Reservatet byder på betagende solopgange, interessante tidepools, og ti tusindevis havfugle. Kort sagt: fantastiske udsigter. Hvis der er mulighed for det bør du tage en tur ud på vandet og se på søpapegøjerne. Medbring behagelige sko, så du kan gå en tur langs den 5 mil lange kystlinje.

Rejser til Sumburgh, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Sumburgh og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sumburgh Tourist Information

Garthspool
Lerwick ZE1 0NY

T: +44 1595 694688

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Sumburgh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sumburgh #iSumburgh #VisitSumburgh #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her