Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Sukhotai

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Sukhotai Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Sukhotai

Den tidligere Sukhotai må have været et virkelig magisk syn. Vejen derhen førte gennem en tæt monsunjungel, som bestemt ikke var en let opgave at komme igennem. Bag den nævnte tropiske skov blev et mægtigt system af beskyttende vægge og omgivende grøfter synlige.

Hovedstaden i den historisk første thailandske stat – Sukhotai – er 445 km nordvest for nutidens hovedstad – Bangkok. Det skal her bemærkes, at området med det daværende Sukhotai (i dag: landsbyen Muang Kao) ikke er identisk med den by, der i dag er kendt under navnet. De to er delt af en 12 km lang sti, der ender med Kamphenghak-porten (Broken Wall), som er indgangen til den gamle bydel.

Forkæl dig selv med en pause fra stress og jag i nutidens Sukhotai – en livlig, moderne by – og kom i kontakt med fortiden. Den historiske “lykkeopgang” stiger på kanten af ​​Yom-sletten, som er omgivet af bakker. I det 13. århundrede var byen så magtfuld, at den underordnede sig det meste af det, der nu er Thailand, for sig selv, og dets største storhedstid er kendt som den “gyldne æra” i landets historie.

Spil af lyset

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge denne mystiske verden? Ved solopgang, selvfølgelig (men i det mindste om morgenen), når facaderne på templerne og statuerne vender mod øst, hvilket takket være sollyset gør det til et uforglemmeligt syn, letter det også fotograferingsaktiviteten, der er uadskillelig fra moderne turister .

UNESCO

Old Sukhotai er blevet indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste. En af de største turistattraktioner i Thailand er den historiske Sukhotai Park, hvor der er bevaret omkring 40 watt omkring den store, forladte by.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sukhotai #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her