Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Sucre

Bolivia

#Bolivia Rejser til Bolivia Bolivia byder på chancen til at udforske Andesbjergene. Det er måske nok en indlandsstat i Sydamerika, men den giver adgang til Inka...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Sucre

Sucre blev grundlagt midt i det 16. århundrede, under kolonitiden, og byen føles utroligt spansk. Byen er hjemsted for det lokale sæde for den romerskkatolske kirke, med adskillige kirker og klostre, så det er ikke unormalt at se folk i traditionelt tøj rundt omkring i byen.

Sucre er en af de byer du uden tvivl vil få lyst til at udforske. Mange af de gamle bygninger er stadig i fantastisk stand på trods af deres alder. Nogle af de vigtigste bygninger i Bolivia, såsom House of Freedom, som blev bygget i 1621, står her stadig. Derudover er der også mulighed for at se dokumenter fra det 16. århundrede på National Library.

En af de mest imponerende udsigter i Sucre er den metropolske katedral. Katedralen stod først færdig i 1712 på trods af, at konstruktionen påbegyndtes i 1559. Der står et religiøst museum på pladsen samt en udstilling af malerier af lokale kunstnere. Der er også mulighed for at se en udstilling af smukker, hvilket er lidt unikt.

Sørg for at lægge turen forbi Archbishop’s Palace, som blev konstrueret i 1609. Der afholdes naturligvis også festivaler her i byen, som hver især byder på mulighed for at lære den bolivianske kultur at kende på en helt personlig måde. Byens historiske centrum fik en plads på Verdensarvslisten i 1991.

Sucre er et unikt indgangspunkt til Sydamerika. Det er en gateway til Andesbjergene, Bolivias historie, og meget mere. Sørg for at planlægge et besøg snarest muligt; det er en oplevelse du vil mindes alle dine dage.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Sucre Tourist Information

Estación de buses
Av. Ostria Gutierrez
Sucre, Bolivia

T: +591 4 6435240

Bolivias turistkontor

#Touristboard Bolivia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Bolivia #visitBolivia #iBolivia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sucre
clear sky
10 ° C
10 °
10 °
58 %
0.5kmh
7 %
lør
21 °
søn
21 °
man
20 °
tirs
18 °
ons
13 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Sucre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bolivia #Sucre #iSucre #visitSucre #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her