Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Suceava

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Suceava

Suceava er den største by og administrativt sæde for Suceava regionen, byen ligger i den historiske region Moldavien i det nordøstlige Rumænien. I den sene middelalder, fra 1388 til 1564, var byen hovedstad i fyrstedømmet Moldavien.

Mellem 1775 og 1918 var Suceava indlemmet i hertugdømmet Bukovina, en provins i det østrig-ungarske imperium.

I hele denne periode var Suceava en vigtig, strategisk beliggende grænseby og der opbyggedes en stor tysktalende befolkningsgruppe. Efter 1918 blev Suceava en del af det nu udvidede kongerige Rumænien.

Seværdigheder i Suceava

Citadellet – Cetatea de Scaun a Sucevei

Suceava byder på mange interessante seværdigheder, den mest markante og bedst kendte er Cetatea de Scaun a Sucevei eller Suceava Citadellet som er en middelalderlig borg der ligger i den østlige del byen. Opførelsen af dagens citadel startede i 1375 hvor det var en befæstning som løbende blev udbygget. Den middelalderlige borg var en del af befæstningen der blev opført i slutningen af ​​det 14 århundrede til forsvar mod de osmanniske fare. Suceava var hovedstad i fyrstedømmet Moldavien mellem 1388 og 1565 og i denne periode var borgen også fyrstens bopæl.

I 2013 blev et stort genopbygningsprogram lanceret for at bringe slottet tilbage til sin originale arkitektur og form hvor fæstningen består af to citadeller. Det indre citadel har en rektangulær form og en gårdhave. senere udvidede man borgen ved at tilføje et andet citadel, der har en cirkulær form der omgiver det gamle rektangulære citadel. Endvidere er hele borgen omgivet af en stor voldgrav. Siden 2011 er det også blevet brugt til at være vært for kulturelle begivenheder som for eksempel rockmusikfestivalen Bucovina Rock Castle.

Museum – Muzeul Satului Bucovinean

Bukovina museum hvor du kan se den traditionelle kulturelle og arkitektoniske arv fra regionen. Museet ligger i den østlige del af Suceava citadellet. Museet er opført som en traditionel landsby i regionen, du kan blandt andet se en vandmølle, et traditionelt smedeværksted, et keramikværksted og en gammel trækirke.

Rejser til Suceava, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Suceava og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Suceava Tourist information

Centrul Judetean de Informare Turistica InfoTurism Suceava
Stefan cel Mare 36
Suceava

T: +40 0230 551 241

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rumænien

#Rumænien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rumænien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rumænien

#Foodie Rumænien Foodie Video Mad i Rumænien Som mange lande i Europa er køkkenet i Rumænien blevet stærkt påvirket af dets naboer og tidligere besættelser. Græske, bulgarske,...
FAQ Wiki og fakta om landet

Rumænien i historiebøgerne

#History Rumæniens historie video Historie kort fortalt Arkæologiske fund tyder på, at de tidligste indbyggere i Rumænien var thrakiske stammer af indoeuropæisk oprindelse, efter at de var...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Suceava
clear sky
31.4 ° C
33.3 °
29.3 °
28 %
3.6kmh
0 %
man
29 °
tirs
34 °
ons
27 °
tors
19 °
fre
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Suceava #iSuceava #VisitSuceava #Romania #VisitRomania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Suceava
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her