Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Stuttgart

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Stuttgart

Når folk først besøger Stuttgart bliver de ofte overrasket over synet af byen. Tyske byer er ofte kompakte, og når Stuttgarts samtidig har ry som et industrielt centrum, er visionen for det meste en tæt befolket, kompakt by med forureningsproblemer. I stedet ligger Stuttgart smukt i et grønt bakket område med flere vinmarker inden for byens grænser.

Porsche er et af de mest elskede bilmærker i verden med et overlegen niveau af klasse, men alligevel er det ofte en overkommelig bil for mange. Porsche museum repræsenterer denne tradition for at tilbyde overkommelig luksus i Stuttgart og giver besøgende mulighed for at kigge på Porsches historie. Fra de første modeller til nuværende racerbiler er guider på dette museum yderst kyndige og svarer på selv dine dine sværeste spørgsmål.

I hjertet af af Stuttgarts ligger Königstrasse fyldt med moderne shopping muligheder, vær forberedt på lidt trængsel. På trods af mange mennesker i centrum er der stadig store grønne områder, hvor du kan medbringe et tæppe, en frokost til picnic og finde dit eget hjørne af paradis. Levende musik og kunstnere er der som regel mange af, så tag dig tid til at nyde dagen.

Ud af alle vartegn i Stuttgart er tv-tårnet det mest populære. det er det første tv tårn i verden. Under solopgang eller solnedgang kan tårnets observationsdæk give et smukt syn af byen.

Udflugter fra Stuttgart

Burg Hohenzollern

Burg Hohenzollern ligger på toppen af en bakke der dominerer landskabet, og var hjem for den adelige familie, der blev konger i Preussen og derefter tyske kejsere.

Det moderne slot blev bygget til Frederik Vilhelm IV af Preussen i engelsk neo-gotisk stil.

Slottet er åbent dagligt fra 10:00 til 17:30. Besøg er kun ved guidede ture.

Burg Hohenzollern
D-72379 Burg Hohenzollern

www: Website

Schloss Lichtenstein

Det romantiske slot højt beliggende i Schwäbische Alb med udsigt over Echaz dalen, er et nygotisk slot fra midten af ​​1800 tallet opført på middelalderlige ruiner. Den oprindelige middelalderborg blev bygget omkring 1200. Ødelagt i krig i 1311 og igen af ​​bystaten Reutlingen i 1381 blev slottet ikke genopbygget. Et nyt slot blev i stedet bygget 15 kilometer derfra i 1390.

I 1802 byggede hertug Frederik I af Württemberg en lille jagthytte på ruinerne. I 1837 , inspireret af Wilhelm Hauffs roman ‘Lichtenstein’, gik man i gang med at opføre et nyt slot i middelalderlig stil, et af Tysklands allerførste romantiske slotte. Byggeriet fandt sted mellem 1840 og 1842.

Slottet er åbent hver dag mellem april og oktober fra 9:00 til 17:30. Der er 30-minutters guidede ture.

Schloss Lichtenstein 1
72805 Lichtenstein

www: Website

Rejser til Stuttgart, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Stuttgart og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Stuttgart

Lautenschlagerstrasse 3
70173 Stuttgart

T: +49 0711 – 2228240
F: +49 0711 – 2228217

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stuttgart
clear sky
15 ° C
16.3 °
14.1 °
77 %
1kmh
0 %
søn
32 °
man
29 °
tirs
32 °
ons
29 °
tors
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Stuttgart
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stuttgart #iStuttgart #VisitStuttgart #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her