Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Stornoway

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Stornoway

Stornoway, som er beliggende på Isle of Lewis, er det største samfund på de vestlige øer og en af de største byer i det skotske højland. Den moderne by er efter sigende blevet grundlagt af vikinger i det 9. århundrede og den blev vigtig, fordi havnen har naturlige sheltere, der gør den let tilgængelig og sikker.

Den var privat i mange år, indtil William Lever købte den og ikke havde råd til at beholde den. Den blev givet til byens folk og en forvaltning fortsætter med at bestyre kommunen til fordel for folket. Selvom mange kommer for at se Stornoway fordi de er del af en fiskeriflåde, gemmer din rejse til Isle of Lewis også på eventyr.

Mange begynder deres rejse på Lewis Castle

Lewis Castle er bygget i et ny-gotisk tema og står majestætisk som et testamente til anstrengelserne af at vende dette samfund til et indbringende sted. Dette slot blev bygget i det 19. århundrede og blev landsted for Sir James Mathesons, som havde købt hele øen et par år tidligere. Slottet blev brugt som base for en skibseskadre i 2. verdenskrig og et lille detachement af fly benyttede også grunden. Grunden er smuk og slottet er nu et museum og kulturelt center.

Mange besøger også Lewis’s mindesmærke fra krigen på deres rejse til slottet. Dette store mindesmærke blev bygget på det højeste sted i Stornoway og, lige et sjovt faktum, tårnet er endda synligt fra rummet. Det blev færdiggjort i 1924 og dedikeret til de mænd fra Isle of Lewis, der mistede livet i kamp i 1. verdenskrig.

Oplev byens liv

Når du vil se hvordan det er at leve i Stornoway, er Lanntair Art Center stedet du skal besøge. Det er en moderne bygning der har et kunstgalleri, en restaurant, en biograf og et teater. Der afholdes flere begivenheder her i løbet af året, og galleriet skifter jævnligt udstillinger. Hvis du leder efter en god informationskilde til at afrunde dine specifikke planer i denne by, er det here det skal gøres.

Når det kommer til at spise i Stornoway, skal du planlægge at opleve Digby Chick mindst en gang. Det er en moderne restaurant der har lidt bistro over sig, og du vil opleve lokale og friske maritime retter sammen med nogle få traditionelle retter. Du bør bestille deres kuller med kartofler til frokost og så komme tilbage senere og opleve aftenens gourmetforvandling og bestille grillet jomfruhummer. De har en tre-retters menu der koster mindre end tyve pund den første time af aftenen.

Rejser til Stornoway, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Stornoway og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Stornoway Tourist Information

26 Cromwell St
Stornoway HS1 2DD

T: +44 1851 703088

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stornoway
moderate rain
12.8 ° C
13 °
12.8 °
95 %
13.4kmh
100 %
man
14 °
tirs
15 °
ons
12 °
tors
13 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Stornoway
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stornoway #iStornoway #VisitStornoway #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her