Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Stolberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Stolberg (Harz)

Stolberg med 1.300 indbyggere ligger i den sydlige del af Harzen 30 kilometer vest for Sangerhausen og 15 kilometer nordøst for Nordhausen. I næsten 900 år har Stolberg været et vigtigt industrielt centrum for regionen. Messingproduktion var en af ​​de første industrier, der derefter udviklede sig til glas, tekstiler og råvarer.

Stolberg blev grundlagt i år 1000 som mineby i Harz bjergene og blev sæde for et amt i 1210, derefter for Fyrstedømmet Stolberg-Wernigerode. Den lille by domineres af det store renæssanceslot. Stolbergs slot blev genopbygget i slutningen af ​​sidste århundrede og gendannet til sit middelalderlige udseende. DDR-styret lod slottet forfalde gennem mange år, men er nu flot renoveret.

Byen har et langt historisk vingesus, med historie der strækker sig meget langt tilbage. Smukt beliggende i en dal, står de gamle bindingsværkshuse helt intakt, for hele byen er præget af de tætliggende hvidkalkede huse, der især stammer fra den sengotikken og renæssanceperioden.

Særligt flot er den gamle markedsplads, med rådhuset og foran det statuen af den lokale bondeoprører Thomas Münzer. Han blev født i byen i 1489, var møntmester og han blev dræbt i 1525, hvor fyrsterne slog bondeoprøret ned. I Martinikirken prædikede også Luther mod bondeoprøret.

Hvis du er interesseret i at udforske Stolbergs natteliv bør du tilbringe en aften på Angie’s Place. Her vil du blive mødt med et stort udvalg af overkommelige drinks – og masser af plads til at danse.

Seværdigheder i Stolberg

Stolberg slot

Byens primære landmærke blev genopbygget for omkring hundrede år siden, da dets middelalderlige pragt restaureredes. Slottet våger over byens bindingsværksbygninger og dets runde tårn fra år 1200, samt dets renæssanceudsmykning, er nogle af byens hovedattraktioner.

Udforsk Zinkhutter Hof

Hvis du vil have et indblik i byens industrielle arv bør du tilbringe en eftermiddag på Zinkhutter Hof. Dette museum er udstyret med engagerende udstillinger om den lokale zinkindustri, samt historien bag byens messingproduktion. Derudover er der også udstillinger om de forskellige slags værktøjer som er blevet brugt igennem tiderne. Museets placering indeni et gammelt glaspusteri gør naturligvis, at dets atmosfære er noget helt for sig selv.

Heimatmuseum

Har den eneste originale møntprægningsapparat fra middelalderen i hele Europa. Her finder man også en udstilling med bysbarnet Thomas Münzer. Niedergasse 19. Lukket man-tirs.

Museet Altes Bürgerhaus

Bygningen er fra 1470 og her viser udtillingen hvordan borgerne boede. Flotte indblikke.

Erlebnisbad Thyra-Grotte

Dette er et fint badeland med høj standard. Fin rutsjebane, whirlpool og bade udendørs. I nærheden af banegården. Dagligt 10-21

Udflugter fra Stolberg

Josephskrydset

Josephskrydset er et forunderligt mindesmærke, lige dele mini-Eiffeltårn og lige dele kors. Ligger 5 kilometer til fods fra Stolberg og det er en flot tur. Pragtfuld udsigt i godt vejr. www.harz.de/objekte/josephskreuz

Kyffhäuser-mindesmærket

Eller også kaldet Barbarossadenkmal oder Kaiser-Wilhelm-Denkmal, befinder sig på toppen af Kyffhäuser-bjerget ved Bad Frankenhausen, og blev indviet som nationalt monument i 1896. Det er imponerende 81 meter højt, og ligger ovenpå den tidligere rigsborg Kyffhausen, selv om visse rester stadig er at se. Og her genfortælles myten om grundlæggerkongen Heinrich Bararossa, der var en af det tysk-romerske riges grundlæggere. Han sidder ligesom en vis Holger Danske og sover og ventede på rigets genforening, derfor voksede hans skæg så langt, siger myten i hvert fald. Ligger lige uden for Kelbra. www.kyffhaeuser-denkmal.de

Rejser til Stolberg (Harz), Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Stolberg (Harz) og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Stolberg Tourist information

Turist-info – Fremdenverkehrsamt
Markt 2
Stolberg

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stolberg
broken clouds
22.1 ° C
23.7 °
20.4 °
67 %
4.2kmh
78 %
man
23 °
tirs
29 °
ons
25 °
tors
20 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stolberg #iStolberg #VisitStolberg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

StolbergHarz
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her