Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Stanley

Falklandsøerne

#Falkland Islands Falklandsøerne Falklandsøerne er en øgruppe i det sydlige Atlanterhav, som ligger omkring 480 km fra Sydamerikas patagoniske kyst. Øerne har været overtaget af forskellige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

 

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Stanley

Stanley er hovedstad på Falklandsøerne og byen ligger på Østfalkland. Fra denne lille by har du adgang til resten af ​​øerne.  Stanley er naturligvis også knudepunkt for al handel og shopping på øerne. Der er 11 indlogerings muligheder, 4 pubber, og en absolut fantastisk fish and chips shop, du ikke må gå glip af.

Når du besøger Stanley, er en mulighed for at besøge Falklandsøerne Museum og National Trust. Tag et kig på dette lille museum for at få et glimt af lokal kultur. Der er også en lille souvenir og gavebutik du kan kigge nærmere på.

For de der elsker udendørslivet, er Gypsy Cove på Yorke Bay stedet at være. Her finder du en koloni af pingviner, der nyder livet som frie pingviner og du kan finde spor af 1982 Falklands krigen. Selve bugten anses for svært tilgængelig og adgang er visse steder meget begrænset, men udsigten herfra er fantastisk.

Du kan også ønske at tage ud til Cape Pembroke. Der er et automatiseret fyr der. Dette er den østligste punkt på øen og herfra har du adgang til stranden. Få nøglen på museet, så du kan komme op i fyret. På en smuk dag kan man overveje at gå fra Stanley ud til fyret, men pas på, vejret kan skifte hurtigt på Falkland, spørg de lokale til råds inden du begiver dig af sted til fods.

Et besøg i Stanley bringer det bedste frem, hvad Falklandsøerne tilbyder. Det er smukt, charmerende, og en vidunderlig destination for alle, der elsker et godt eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Stanley
broken clouds
4.9 ° C
4.9 °
3.2 °
87 %
5.1kmh
75 %
søn
5 °
man
5 °
tirs
5 °
ons
5 °
tors
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Stanley
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FalklandIslands #Stanley #iStanley #visitStanley #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her