Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stalida

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Stalida

Stalida, som også er kendt som Stalis, ligger på nordøstkysten af den smukke ø Kreta i Grækenland. Resortet ligger nær de populære strandresorts Malia og Hersonissos og tilbyder et udvalg af gyldne sandstrande og en mere afslappende atmosfære end naboresortsene. Stalida er en ideel destination til familieferier og par, der vil på en romantisk ferie. En strandferie i Stalida giver jer mulighed for at slappe af på den lange og smalle, gyldne sandstrand, der strækker sig langs kysten til strandresortet Malia og endda endnu længere. Ved denne smukke strand ligger der også en række af tavernaer, barer, restauranter og hoteller, så man løber ikke tør for steder at spise og drikke efter en lang dag i solen på strandferien. Stranden har også adskillige vandsportsaktiviteter for de, der ønsker action; prøv vandski, jetski, windsurfing eller bananbådsture.

Ferier i Stalida er sjove og kan være fyldt med aktiviteter, eller man kan blot slappe af i solen. Hvis man er den mere aktive type, vil I sikkert gerne til naboresortsene Malia eller Hersonissos, hvor man finder adskillige aktiviteter væk fra stranden, såsom ridning, golf, fodbold og mountainbiking. Til de, der er på familieferie, skal man tage til Star Beach Waterpark eller Aquarium i Hersonissos – en fantastisk dagstur for hele familien! Hvis man vil have en smagsprøve af kultur og historie på ferien til Stalida, skal man besøge det lokale open-air museum Lychnostasis Museum og klostret Agios Georgios. Ferien bliver heller ikke fuldendt uden et besøg til Knossos, hvor man kan se det gamle palads. Tag en bådtur til de smukke øer Santorini eller tag børnene med på en sejltur på en af bådene med glasbund. Strandfronten har adskillige tavernaer og restauranter, hvor man kan smage nogle af de lokale eller internationale retter, de serverer. En perfekt afslutning på en dag i solen og hvor man har udforsket hvad denne fascinerende ø har at byde på.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Crete
scattered clouds
10.8 ° C
11.5 °
9.7 °
61 %
9.2kmh
36 %
tirs
10 °
ons
9 °
tors
12 °
fre
12 °
lør
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Stalida #iStalida #VisitStalida #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stalida
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her