Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#StPaulsBay

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til St Pauls Bay

Der er gode forlystelsesparker tæt på St Paul’s Bay. I den nærliggende Naxxar finder man Splash & Fun vandlandet og Mediterraneo Marine Park. Vandlandet har et godt udvalg af vandrutschebaner for såvel mindre børn som eventyrlystne. Marine Parken tilbyder daglige shows med søløver og delfiner. Du kan endda købe en billet til svømning med delfinerne. Der er også mange andre dyr i parken, så som skildpadder, papegøjer, leguaner og slanger. For endnu mere sjov med familien, kan man tage mod ved til Popeye Village, ‘Skipper Skræk landsbyen’. Her kan man møde Brutus, Olivia og Skipper Skræk og opleve forlystelserne – der er også vinsmagning til de voksne.

Det meste af St Paul’s Bay kysten har klipper eller sten, men der er også en lille sandstrand. Der er små charmerende havne at opleve omkring bugten og hele området er perfekt til svømning og snorkling. Hvis du vil have en stor sandstrand, skal du tage mod nord til Mellieha Bay, der er en lang sandstrand med gyldent hvidt sand og klart blåt vand.

De klippefyldte bugter i St Paul’s Bay er perfekte til at nyde Middelhavets sol og det klare blå hav sammen. Slap af på den charmerende strand i Mistra Bay eller rejs til Melliha Bay for en romantisk udflugt til en af Maltas smukkeste strande. Der er kønne små havne i St Paul’s Bay, med hyggelige cafeer ved vandet, hvor du kan få en lækker frokost og slappe af i de rolige omgivelser. Børnene kan lege blandt stenene, svømme og snorkle under ferien til St Paul’s Bay. Der er småsten på Mistra Bay, der er skøn for børn, ligesom den lille sandstrand ved indgangen til byen. Børn vil elske Mellieha Bay mod nord, hvor der er blødt, gyldent sand.

St Paul’s Bay har et godt udvalg af restauranter. Der er cafeer og restauranter, der er målrettet turister, og man finder både kinesisk, amerikansk og italiensk mad. For en speciel middag i byen, kan man tage til den gamle bydel, hvor der er elegante restauranter – perfekt til romantiske måltider. Prøv de lokale specialiteter og traditionelle maltesiske retter som fisketærte, kaninstuvning og ratatouille. Nattelivet i St Paul’s Bay er afslappet med et udvalg af rolige barer. Tag til Bugibba eller St Julian’s for at finde mere livlige muligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

St Pauls Bay Tourist Information

Misrah il-Bajja
(Islets Promenade)
St Paul’s Bay

T: +356 2141 9176

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Valletta
clear sky
21.3 ° C
22.8 °
21.3 °
78 %
2.6kmh
0 %
ons
24 °
tors
25 °
fre
26 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#StPaulsBay #iStPaulsBay #VisitStPaulsBay #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

StPaulsBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her