Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#StJulians

Malta

#Malta Rejser til Malta Hvad gør Malta til den ideelle feriedestination? Nogle hævder, at det er maltesernes uovertrufne generøsitet, hvorimod andre udpeger den lokale gæstfrihed og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til St. Julians

St. Julians ligger i det østligste hjørne af Malta, ca. 40 minutter fra Luga lufthavn. Tæt på det mondæne feriested Sliema og øens historiske hovedstad Valletta, er St. Julians perfekt placeret til at udforske Malta. Strandene er primært klippestrande, men i St. George’s Bay finder man en skøn, gylden sandstrand. Nattelivet er helt fantastisk i Paceville, hvor de livlige natklubber og moderne barer har åbent til sent ud på natten. Når du vil have en pause fra festen, byder rejser til St. Julians også på en afslappet aftenstemning med udendørs restauranter og elegante barer.

Paceville er en forstad til St. Julians og udtales faktisk ‘patchy vill’. Dette er Maltas partyhovedstad, og her er nattelivet endnu vildere end i selve St. Julians området og resten af Malta. Atmosfæren er elektrisk med glade mennesker i alle aldre, der kommer for at danse hele natten i de mange forskellige klubber og barer. Blandt de mest populære klubber og barer i St. Julians er Sky Bar, Hugo’s Lounge og Havana. Hvis du mener, at lykkens gudinde er på din side når du rejser til St. Julians, ligger der et stort casino på Dragonara Point, og Paceville er også hjemsted for en IMAX biograf, et Superbowl bowlingcenter og spillehaller. Der er masser af snackbarer, der serverer fastfood, og restauranter der serverer internationale retter.

Malta har fået et ry som et fremragende partyferiested, og hvis du rejser til St. Julians, vil du befinde dig perfekt placeret til at gå på opdagelse på Malta’s nattescene. På Ministry of Sound natklubben på Malta, holdes der regelmæssigt events og på Numero Uno club og Gianpula club komplekset, der ligger en kort tur med taxa fra St. Julians, kan du opleve verdens bedste DJs, blandt andet Paul Oakenfold, Van Heill og Erick Morillo. I Granaries Floriana afholder MTV en kæmpe, gratis koncert. Eventet går under navnet ‘Isle of MTV’, og der uddeles omkring 50.000 gratis billetter efter først til mølle princippet. I 2014 optrådte navne som will.i.am, Nelly Furtado og Flo Rida.

Efter al den fest skal batterierne selvfølgelig lades op igen. Mange hoteller har svømmebassiner, hvor du kan læne dig tilbage i liggestolen eller tage en forfriskende dukkert. Strandene er også rigtig gode, selvom du vil være nødt til at tage en kort bus-tur for at finde en sandstrand. Overalt på Malta er der masser af liv, og hvis du begiver dig ud til fods vil du hurtigt finde en lille forretning med spændende varer, eller en café med traditionelle Maltesiske retter, som er yderst velsmagende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maltas turistkontor

#Touristboard Malta Tourism Authority Auberge D'Italie Merchants Street Valletta VLT 1170, Malta T: +356 22915000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Malta #visitMalta #iMalta #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus på Malta

#Malta #Covid19 Coronavirus status / statistik - Malta Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Malta

#Foodie Malta Foodie Video Mad i Malta Maltas køkken er en kombination af lokale opskrifter med påvirkninger fra de mange udenlandske erobrere, der har været på øerne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Malta i historiebøgerne

#History Maltas historie video Historie kort fortalt Den tidlige historie om Malta er et mysterium for både historikere og arkæologer. Hvad man ved er, at historien begyndte...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Malta valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#malta #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Valletta
clear sky
22.8 ° C
22.8 °
22.8 °
68 %
7.4kmh
0 %
ons
24 °
tors
25 °
fre
26 °
lør
25 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#StJulians #iStJulians #VisitStJulians #Malta #VisitMalta #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

StJulians
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her